Lescon'un en iyi kramponu Speed Up Satılık (1 günlük)

Sponsorlu Bağlantılar

okan_okay

okan_okay

Üye
    Konu Sahibi
Lescon'un en iyi kramponu Speed Up Satılık (1 günlük)
Öncekikle merhaba , bu kramponu dün aldım satma sebebim ayağıma küçük geldi. 42 numara olduğunu bildiğim halde alarak hata yaptım. Sadece 1 maç yaptım. Mağaza fiyatı 136 liraydı. Krampon tam prof. çok hafif tam bir hız , pas ve ayak içi şut ayakkabısı kesinlikle alacak kişi çok memnun kalacak 43 olmadığı için bunu aldım. Bu ayakkabıyı almamdaki sebep daha önce kullanmış olmam. Ayak içi ile mükemmel şutlar cekebiliyorsunuz. İyi bi ayak içi şut yeteneğiniz varsa her çektiğiniz ya gol olur yada az farkla dışarı çıkar. Hemen hemen maçı hatasız pas ile bitirdim. Bu ayakkabı özellikle sol ve sağ kanat oyuncuları için tasarlanmış. Tabiiki diğer mevkii oyuncuları için uygun ama kanat oyuncuları icin birebir. Bu ayakkabıdan once mercurial vapor superfly 3 kullanıyordum onun fiyati 640 lira internetten bakabilirsiniz. Inanin bu ayakkabi superflydan çok daha hafif ve çivi tasarımı daha iyi koşmanızı sağlıyor. Ayrıca sağlamlıkta 1 numara. Garantli. En son 80 liraya bırakabilirim. Dahada inemem 1 gunde 50 lira zarar edecem 1 numara büyüğünü alacam diye. Bende öğrenciyim benide anlayın. Lescon markası diye önyargılı olmayın ayağınıza giydiğinizde hissediyorsunuz ayağınızın kaplanışını. Bu fiyata mükemmel bir ayakkabı. Bunu satıp 136 liraya 43 alacam tekrar. Ödeme tipi kapıda ödeme. Foto ; SATILDI.

Son düzenleme:

avast

avast

Üye
resim bekliyorum

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Ürün bu mu?

okan_okay

okan_okay

Üye