gencturk17
Üye
Leo S60 Aqua Mod Paketi /Leo S60 Aqua Mod Pack
En ve Symbian OS S60 ilk leopar deri tamamlamak tanıtılması. OSX den Sadece orijinal ve kaliteli kaynaklar. Tüm varsayılan GUI elemanlarının yanı sıra 60 değiştirilir + simgeleri üçüncü parti yazılım dahil.
Paket içeriği:
Leo.tdf - OS tema
LucidaGrande.gdr - sistem yazı tipi. Şu anda erken beta
FexplorerSkin.sis - FExplorer deri () yönetimi uygulama dosyası
ICQ_mac.sis - stICQ (anında mesajlaşma uygulaması için cilt)
Flurry.gif - telaş Screensaver (uygulama) WOWpix kullanmak
OPlogo klasör - operatör logoları: Blank.png -, - hazır) aboneleri Life operatör logosu: yapılmadı Life.bmp şablonu
Wallpapers klasör - kayıpsız PNG24 formatında 23 duvar kağıtları
Uyumlu cihazlar
Symbian OS 7.x ve S60 kullanıcı arayüzü ile 8.x cihazları:
Nokia N70
Nokia N70
Nokia N72
Nokia N72
Nokia 6630
Nokia 6630
Nokia 6620
Nokia 6620
Nokia 6680
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 6682
Nokia 6670
Nokia 6670
Nokia 7610
Nokia 7610
Nokia 6260
Nokia 6260
Nokia 3230
Nokia 3230
Nokia 6600
Nokia 6600
Samsung SGH-D720
Samsung SGH-D720
Samsung SGH-D730
Samsung SGH-D730
Panasonic X700
Panasonic X700
Panasonic X800
Panasonic X800
Tüm Symbian 9.x S60 smartfonlar uyumsuz olmasina vardır.
Nasıl kurulur?
Not: animasyonlu ekran koruyucu önemli ölçüde şarj azaltır ve RAM'de kadar yer kaplar.
Kaldırmak için:
That's all.
NOT 1: BURDAKİ AÇIKLAMA GOOGLE ÇEVİRİ ARAÇI İLE ÇEVİRİLMİŞTİR..ORJİNAL HALİNİ GÖRMEK İSTEYENLER
NOT 2: BEN TEMALARI İCONLARI KURDUM AMA DİĞER UFAK AYARLARI YAPAMADIM YARDIM OLURSANIZ SEVİNRİM
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
En ve Symbian OS S60 ilk leopar deri tamamlamak tanıtılması. OSX den Sadece orijinal ve kaliteli kaynaklar. Tüm varsayılan GUI elemanlarının yanı sıra 60 değiştirilir + simgeleri üçüncü parti yazılım dahil.
Paket içeriği:
Leo.tdf - OS tema
LucidaGrande.gdr - sistem yazı tipi. Şu anda erken beta
FexplorerSkin.sis - FExplorer deri () yönetimi uygulama dosyası
ICQ_mac.sis - stICQ (anında mesajlaşma uygulaması için cilt)
Flurry.gif - telaş Screensaver (uygulama) WOWpix kullanmak
OPlogo klasör - operatör logoları: Blank.png -, - hazır) aboneleri Life operatör logosu: yapılmadı Life.bmp şablonu
Wallpapers klasör - kayıpsız PNG24 formatında 23 duvar kağıtları
Uyumlu cihazlar
Symbian OS 7.x ve S60 kullanıcı arayüzü ile 8.x cihazları:
Nokia N70
Nokia N70
Nokia N72
Nokia N72
Nokia 6630
Nokia 6630
Nokia 6620
Nokia 6620
Nokia 6680
Nokia 6680
Nokia 6681
Nokia 6681
Nokia 6682
Nokia 6682
Nokia 6670
Nokia 6670
Nokia 7610
Nokia 7610
Nokia 6260
Nokia 6260
Nokia 3230
Nokia 3230
Nokia 6600
Nokia 6600
Samsung SGH-D720
Samsung SGH-D720
Samsung SGH-D730
Samsung SGH-D730
Panasonic X700
Panasonic X700
Panasonic X800
Panasonic X800
Tüm Symbian 9.x S60 smartfonlar uyumsuz olmasina vardır.
Nasıl kurulur?
- , FExplorer emin olun ve stICQ kuruldu. Aksi takdirde, onlar için değişiklik yüklemeyin.
- Bilgisayar ve çift tıklayın *. sis cihazınızı bağlayın birbiri ardına dosyaları. Nokia Application Installer sonraki yönergeleri izleyin. Veya smartphone'unuza kart okuyucu, Bluetooth, IrDA veya Telefon Tarayıcı ve ardından hemen üzerinden doğrudan cihazda Uygulama Yöneticisi başlatılması bu dosyaları devredebilir.
- Smartphone'unuza transferi diğer tüm dosyaları (kart okuyucu, Bluetooth, IrDA) Nokia Phone Browser kullanarak.
- Araçlar gidin OS tema uygulamak için> Temalar ve "Leo S60 Aqua".
- Smartphone'unuza (ne olursa olsun transferi duvar kağıdı klasörü). It Resco Photo Viewer olması daha iyi olur yüklü. Varsayılan yöneticisi (Medya Galerisi gibi) bu sevimli görüntü tarayıcısı aksine doğru bütün duvar kağıdı alanı kaplayan iki tarafında herhangi bir yapay çizgileri olmadan duvar kağıdı ayarlamanızı sağlar.
- Herhangi bir alternatif dosya yöneticisi açık yazı tipi yüklemek için () FExplorer örneğin C LucidaGrande.gdr koyun: SystemFonts. Eğer onları el oluşturmak gibi klasörleri göremiyorum. Sonra smartphone yeniden başlatın.
- , Nereye koyduk klasörü, dosyayı seçip Seçenek gezinmek bir operatör logosunu değiştirmek için> Dosya> operatör logosu olarak ayarla.
- Resminizin bir BMP 97 * 25 olması gerektiğini unutmayın.
- WOWpix yükleyin ve ekran koruyucu olarak Flurry.gif ayarlayın.
Not: animasyonlu ekran koruyucu önemli ölçüde şarj azaltır ve RAM'de kadar yer kaplar.
Kaldırmak için:
- Uygulamalar mods silmek için, bu yazılımı yeniden yüklemeniz gerekir.
- Araçlar gidin OS tema silmek için> Temalar ve "C" tuşuna basın ve onaylamak.
- El duvar kağıdı klasörü silin.
- Font, Sil C: SystemFonts klasörü silmek için. Eğer bunu yapmak, (herhangi bir ad), yeniden doğmuş ve daha sonra silin yeniden adlandırın edemiyoruz.
- C dosyaları silmek operatör logosu kaldırmak için: SystemAppsPhoneOPlogo ve cihazınızı yeniden başlatın.
- Animasyonlu ekran koruyucu devre dışı bırakmak ve silmek Flurry.gif
That's all.
NOT 1: BURDAKİ AÇIKLAMA GOOGLE ÇEVİRİ ARAÇI İLE ÇEVİRİLMİŞTİR..ORJİNAL HALİNİ GÖRMEK İSTEYENLER
TIKLASIN..NOT 2: BEN TEMALARI İCONLARI KURDUM AMA DİĞER UFAK AYARLARI YAPAMADIM YARDIM OLURSANIZ SEVİNRİM