Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Lens Takmak
Sponsorlu Bağlantılar
Oğuzhan
Üye
Konu Sahibi
Lens Takmak
Bugün lens aldım kat yaklaşık 1,5 saat uğraştığım halde takamadım lensler günlük olduğu için solüsyonu da bittiği için çöpe atmak zorunda kaldım fakat böyle devam ederse lens elimde patlayacak Lütfen yardım edin nasıl takacağım bu lensi
Web Designer
Üye
Bir elinle göz kapağından tut ,Sonra yukarı doğru bak , diğer elinle işaret parmağınla tuttuğun lensi hafifçe gözüne yerleştir zaten kendi yerleşiyor yerine.Umarım anlatabilmişimdir (Bunu yaparken gözünü kırpma )
Oğuzhan
Üye
Konu Sahibi
ben de öyle yapıyorum fakat lens parmağıma yapışıyor
Solusyonla islaniyor zaten ama her seyi denedim olmadi Bir turlu oturtamadim lensi
Web Designer
Üye
Yakınlarda bi eczane varsa kapanmadan git taktır lensi hem ögrenmiş olursun daha fazla gözüne zarar verme bence
Oğuzhan
Üye
Konu Sahibi
Gozlerim cok kizardi az once kuzenimi aradim o yillardir takiyor ilk oldugu icin annen yardim etsin takmana dedi ben gozumu acacagim annem yerlestirecek eger yine olmazsa giderim eczaneye veya aldigim gozlukcuye
- - - Eklendi - - -
Tesekkurler bu arada
Web Designer
Üye
Rica Ederim Kolay gelsin
Oğuzhan
Üye
Konu Sahibi
Son bir kedaha deneyecegim birer lens daha cope gidebilir ama olsun
- - - Eklendi - - -
sonuç yine başarısız ama bir şey öğrendim bende solüsyon yok yani lensi açınca lensi içinde bulunan sıvı var sadece oyle olunca fazla ıslanmıyormuş suni gözyaşı ile deneyeceğim bir de