Lenovo Vibe P2 görseller ortaya çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo Vibe P2 görseller ortaya çıktı
Neredeyse her gün gün Çinli firmaların duyurduğu ya da ilerleyen dönemlerde sunacağı farklı akıllı telefon modelleri hakkında bilgiler veriyoruz ve bu haberimizde de Lenovo'nun yeni Vibe P2 modeli yer alıyor. Henüz resmi olarak firma tarafından duyurulmayan cihaz detaylanmaya devam ediyor.



Lenovo Vibe P2 akıllı telefon kısa bir bir süre önce Geekbench'te ortaya çıkmıştı. Cihazın ayrıca bazı teknik özelliklerine dair bilgiler de Geekbench üzerinden gelirken, bu bilgilere bakacak olursak eğer,Lenovo P2z72 ismi ile benchmark veri tabanında görünen cihaz 2.02Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli Qualcomm Snapdragon 625 yonga setinden güç alıyor.

4GB sistem belleğine sahip olan Lenovo Vibe P2 akıllı telefonun ayrıca işletim sistemi de Google Android 6.0.1 Marshmallow olarak belirlenmiş.

Çin'den akıllı telefonun ayrıca görselleri de ortaya çıktı. Cihazın önünde fiziksel Home butonu yer alıyor ve ayrıca bu butonun parmak izi tarayıcısı da içereceğini söyleyebiliriz.



Ayrıca teknik özelliklerine dair de bilgiler geldi. Bu yeni bilgilere göre Lenovo Vibe P2, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik AMOLED ekrana sahip. 2.5D kavisli cam tasarım akıllı telefonda bulunurken, ayrıca metal kasa tasarımı içerecek.

5.000mAh batarya içereceği kaydedilen Lenovo Vibe P2'nin ayrıca 8.5mm kalınlığında kasa ile sunulacağı da gelen bilgiler arasında yer alıyor...
Lenovo Vibe P2 görseller ortaya çıktı
 
furyzer0

furyzer0

Üye
Artık marka seçicilik değil de model seçiciliği başladı çünkü bir markanın bir modeli çok iyi oluyor ancak diğer modelleri o kadar iyi olamıyor bundan dolayı şu marka iyidir şu marka kotudur demek yerine şu model güzel bu model kötü demek daha mantıklı bence

Sent from mTalk using lumia950
 


Üst Alt