skylinegti
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bundan 1-2 sene önce önüne gelen telefona 1 gb ram koyuyorlardı şimdi 2 gb koyuyorlar artık bir 2 sene sonra en az 2gb koyarlar.Ayrıca vergilerin yağmur gibi yağdığı ve doların yükseldiği bu zamanda bu telefona 899 tl normal bence...Ula bu tür telefonlar aynı özelliktemi olmak zorunda, orta segmente diye satıyorlar, fiyatları 1000 ve 1500 arası. Artık şu 2gb ram devri bitirsinler be, bunu alacağınıza gidin j7 2016 yada j7 prime, j5 prime alın daha iyi.
K6 note da büyük ihtimalle P2 ile ortalama aynı fiyata satılabilir.Bu durumda P2 almak tabiki daha mantıklı...K6 note ta gelicek yakında ama aynı kasayı kullanan p2 var k6 serisinden kat kat daha iyi
Aynen katılıyorum K6 fiyatına göre fena değil ama p2 pahalı olmuş...P2 ye de 1700 lira verilmez hocam. Yine bu cihazın fiyatı fena değil.
P2 de almoled falan olduğundan k6 yla arasında çok fark var, k6 note p2 ye çok yakın olur fiyatı böylelikle p2 alınır yalnız lenovoda ki satış stratejisi, sony ve iphone gibi, k5 aldım alalı fiyatı düşmedi, daha da yükseldi, samsung bu yönden kötü, alındıktan 4 ay sonra bile fiyatı düşüyorK6 note da büyük ihtimalle P2 ile ortalama aynı fiyata satılabilir.Bu durumda P2 almak tabiki daha mantıklı...
Evet bu konuda haklısın bende K5 Plus almayı düşünüyordum son 1 hafta içinde fiyatı 50 tl zamlandı.P2 de almoled falan olduğundan k6 yla arasında çok fark var, k6 note p2 ye çok yakın olur fiyatı böylelikle p2 alınır yalnız lenovoda ki satış stratejisi, sony ve iphone gibi, k5 aldım alalı fiyatı düşmedi, daha da yükseldi, samsung bu yönden kötü, alındıktan 4 ay sonra bile fiyatı düşüyor
O sensörü öne koysalar kapasitif tuşları değiştirmeleri gerekecekti bu da doğrudan fiyata etki edecekti ama bir yöndende önde olsa hiç fena olmazdı...Parmak İzi Sensörü Arkada Kullanışsız Bence
Tuşun Altına YapabilirdiO sensörü öne koysalar kapasitif tuşları değiştirmeleri gerekecekti bu da doğrudan fiyata etki edecekti ama bir yöndende önde olsa hiç fena olmazdı...
Evet yapabilirdi ama şuan kullandığı standart kapasitif tuş teknolojisini geliştirmesi gerekecekti bunun için fiyat artardı diyorum...Tuşun Altına Yapabilirdi
Anlıyorumda Şimdi Parası Fazla Diye Ne Bileyim Sonuçta Kapasitif Tuşa Başka Bir Çözümde BulabilirdiEvet yapabilirdi ama şuan kullandığı standart kapasitif tuş teknolojisini geliştirmesi gerekecekti bunun için fiyat artardı diyorum...
Welcome to Capitalismk5 ile k6 arasındaki farka baktım, işlemci, ekran kartı değişmiş, parmak izi gelmiş, ramler aynı, kameralar aynı. ekran aynı, 720 1080 farketmez. batarya aynı. Aynı dediysem ekran çözünürlüğe göre aynı gidecektir. aradaki fark 90 dolar. Ben anlamadım bu işi
Onunda yazılımı leş. Kamera da baya kötü. Fiyat iyi sadeceK6 yerine k5 aynı özellikler olduğundan pek fazla satılmayacak ama lenovo zuk z2 le daha iyi bir çıkış yapabilir
Zaten zuk 2 ve z2 pro var ama Türkiyede kullanıcı sayası düşük, lenovo tabanlı ama zuk olarak piyasaya çıkarıyorlarOnunda yazılımı leş. Kamera da baya kötü. Fiyat iyi sadeceTürkiye satılsa hepsiburada aracılığı ile falan belki iş yapabilirdi. Türkiye de çok az kullanan var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?