Dtn
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bir sorundan dolayı elemiştim diye hatırladım onu ama sanırım gm 5 'ti.. Şimdi bakıyorum bu da fena değil, yalnız bataryasından emin olamadım 10 saatte bitirenler de olmuş, 24 saat götüren de. Teşekkürler öneri içinGm 5 Plus Öneriyorum...
Garanti meselesi düşündürüyor o yüzden Xiaomi yi hep es geçtim. Bir de internetten almaya güvenemiyorum ancak temmuza da az var haberim yoktu Türkiye'ye geleceğinden, iki hafta bekleyip duruma göre bunu da değerlendirebilirim. Yalnız mi6 2400 kadar, bütçem 1300.Xiaomi mi6 düşünebilirsiniz mesela . Ben android alacak olsam mi6 alırdım.
Bu sitede okuduğum bir habere göre de temmuz ayından sonra resmi distribütör garantisi de olacakmış.
Sonunda Xiaomi, resmi olarak Türkiye pazarına girdi
Cihazi 1 Yıldır Kullanıyorum. Bu Fiyata daha iyisi olamaz zaten. Sarj Konusu ise 1 Günü Rahat çıkartıyorum. Bir daha Düşünün derim...Bir sorundan dolayı elemiştim diye hatırladım onu ama sanırım gm 5 'ti.. Şimdi bakıyorum bu da fena değil, yalnız bataryasından emin olamadım 10 saatte bitirenler de olmuş, 24 saat götüren de. Teşekkürler öneri içinBaşka fikri olan?
* Bataryası o kadar iyi değilmiş %50'den sonra hızlı düşüyor diyorlar benim için önemli bir kriterdi bu, eledim o yüzden yine.
Peki tam şarjdan bitene kadar kullanım süreniz azaldı mı bir senede?Cihazi 1 Yıldır Kullanıyorum. Bu Fiyata daha iyisi olamaz zaten. Sarj Konusu ise 1 Günü Rahat çıkartıyorum. Bir daha Düşünün derim...
Ayrıca Cihaz'da Turbo Charge Özelliği Mevcut (30 DK'da %50 + 1 Saat'de %90)
Bunlara da bakacağım, teşekkürlerMoto G4 Plus
Asus Zenfone 3 Max
Lenovo Vibe K5 Note
Lenovo K6 Note
Samsung J7 Prime
Sony Xperia XA Ultra (indirimde şu an)
Başka modeller önerenlerde olacaktır mutlaka
Hayır Android 7.1.1 Kullanıyorum. Sarj 1 Gün cok rahat gidiyor...Peki tam şarjdan bitene kadar kullanım süreniz azaldı mı bir senede?
L920'ye de kamerası iyi deniyordu, yazılımı o kadar kötü ki fotoğraflara bakılmıyor bile... Tozdan görülmeyen ön kameraya girmiyorum, şarjı zaten ölümcül... Artık Nokia'ya şans vermek istemiyorumMadem xiaomi istemiyorsunuz, o zaman k6 note yerine Nokia 6 alabilirsiniz. Kamera konusunda eminim daha iyi. Yinede xiaomi den mi 5 veya 5s gibi snapdragon 820_821 gibi canavar bir cihaz alabilirsiniz. Gm 5 Plus almak en büyük hata olur. Her telefon önerisine kendi cihazı olduğu için telefon önermek cok saçma. 3000 mah lik bataryasina rağmen pili zaten berbat gidiyor. Samsung tan da j7 prime yada c5 önerebilirim
Moto g5 çıkmış bugün, ona bak derim
Şu anda zaten powerbank ve şarj aletiyle yaşıyorum ancak belirttiğim gibi, derdim şarjı uzun giden bir telefon olması, şarj edilebilir olması bu isteğimi yerine getirmiyor malesef..Hayır Android 7.1.1 Kullanıyorum. Sarj 1 Gün cok rahat gidiyor...
Ayrica 10.000mAh Bir PowerBank Cihazi, 2 kere Tam sarj edebiliyor...
Yaninda Bunu Kullanıyorum: (Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız)
Her Marka Kendine göre Launcher, koyduğu icin Değişiklik olabiliyor.Son bir sorum var, bunca model var özellikleri birbirine benzeyen. Bunların hızını vs geçtim ama android sürümü aynı olduğu sürece içerikleri aynı değil mi? Ekstra program kurmakla sıkıntım yok ancak kuramama, kısıtlama vs gibi değişiklikler oluyor mu markadan markaya? Yoksa market aynı oluğu için sıkıntı olmaz mı? Bilmediğim için soruyorum bu anlamda dikkat etmem gereken birşey var mı?
Katılmıyorum şarj şu gibi gidiyor cihaz çok hızlı ve fazla ısınıyor GM servisi malûm vasatın ötesindeGm 5 Plus Öneriyorum...
Katılmıyorum şarj şu gibi gidiyor cihaz çok hızlı ve fazla ısınıyor GM servisi malûm vasatın ötesindeGm 5 Plus Öneriyorum...
Sarj 1 Gun cok rahat gidiyor. Onun dışında Isınma Sorunu su anda söz konusu değil. Ve GM Servisi hakkında böyle konuşmanız cok yanlış.Katılmıyorum şarj şu gibi gidiyor cihaz çok hızlı ve fazla ısınıyor GM servisi malûm vasatın ötesinde
Beni de mağdur etti general cihazimda sararma vardı garanti ye gitti önce ekran değişimi dediler sonra ana kartta sıvı teması var deyip 320 lira istediler en iyisi siz ovun ben soveyimSarj 1 Gun cok rahat gidiyor. Onun dışında Isınma Sorunu su anda söz konusu değil. Ve GM Servisi hakkında böyle konuşmanız cok yanlış.
Aydın'dan Gönderdiğim GM 5 Plus cihazın Anakartı 1 Günde Değiştirilip, 3. Günde bana Teslim Edildi.
Türkiye'de Başka hangi Serviste Vip Servis Hizmeti var söyleyin ?
Beni de mağdur etti general cihazimda sararma vardı garanti ye gitti önce ekran değişimi dediler sonra ana kartta sıvı teması var deyip 320 lira istediler en iyisi siz ovun ben soveyimSarj 1 Gun cok rahat gidiyor. Onun dışında Isınma Sorunu su anda söz konusu değil. Ve GM Servisi hakkında böyle konuşmanız cok yanlış.
Aydın'dan Gönderdiğim GM 5 Plus cihazın Anakartı 1 Günde Değiştirilip, 3. Günde bana Teslim Edildi.
Türkiye'de Başka hangi Serviste Vip Servis Hizmeti var söyleyin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?