Lenovo K4 Note, gelecek hafta koşulsuz olarak satışa sunuluyor

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Lenovo K4 Note, gelecek hafta koşulsuz olarak satışa sunuluyor
Lenovo’nun yeni phablet modeli K4 Note’a Hindistan’da büyük ilgi geliyor…


Geçtiğimiz sene akıllı telefon pazarında dünya genelinde satış rakamları ile 5. olarak başarılı olan Çinli donanım devi Lenovo, 2016’ya da oldukça hızlı girerken, firma Lenovo K4 Note adındaki cihazını Ocak ayı başında CES 2016, Tüketici Elektroniği Fuarı’nda resmi olarak duyurmuştu.



Hatta firma bu cihazın ardından kısa süre sonra da Lenovo K5 Note olarak farklı bir model duyurusu daha gerçekleştirmişti. Lenovo K4 Note, kayıt üzerinden Hindistan’da bir süre önce satışa sunulurken, gelen bilgilere göre gelecek haftadan itibaren de yine bu ülkede koşulsuz olarak satışa çıkacak.

Lenovo yeni modellerini “KillerNote” sloganı ile satışa sunarken, daha önce Amazon üzerinden kayıt ile sunulan cihaz için Lenovo Hindistan üzerinden gelen bilgiye göre, akıllı telefon 1.1 milyon kayıt aldı ve şimdiye kadar 180.000 Lenovo K4 Note satışı gerçekleşti.

Lenovo K4 Note akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde dokunmatik ekrana sahip ve ekran 1920×1080 piksel Full HD olarak geliyor. 3GB sistem belleği içeren akıllı telefonun dahili veri kapasitesi de 16GB olarak belirlenmiş ve microSD kart ile daha da arttırılabiliyor.

Akıllı telefon gücünü ise 1.3Ghz saat hızında çalışan sekiz çekirdekli işlemcili Mediatek MT6753’den alıyor. Cihaızn arka yüzünde LED flaş destekli 13MP kamera bulunurken, ön kamera da 5MP olarak belirlenmiş. Ayrıca cihaz işletim sistemi olarak da Google Android 5.1 Lollipop üzerinde çalışmakta.

Lenovo K4 Note, gelecek hafta koşulsuz olarak satışa sunuluyor - MaxiCep
 


Üst Alt