LENOVO Cep Telefonu Pazarına giriyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
LENOVO Cep Telefonu Pazarına giriyor

CES2013 fuarı gecen yılların aksine bu yıl cep telefonları acısından biraz sönük geciyor. Bu yıl piyasada ses getirecek herhangi bir telefon duyurusu 3.gün itibariyle yapılmadı.

Fakat Lenovo'nun üst düzey yöneticilerinden JD Howards'ın açıklamaları bu yıl cep telefonu piyasasında rekabetin iyice kızışacagının ilaretlerini verdi. JD Howards bu yıl en az bir model windows phone 8 işletim sistemine sahip bir akıllı telefonu piyasaya sürmeyi planladıklarını açıkladı.

Halihazırda Microsoft ile bilgisayar piyasasında güclü bir ortaklık yürüttüklerini dile getiren JD Howards önümüzdeki dönemde mobilite alanïnda da ortak platformlarda aynı başarıyı yakalamayı amacladıklarını sózlerine ekledi.

Windows phone cihaz üretmek için olası nedenler arasında Android'deki güvenlik açıkları nedeniyle potansiyel tüketici endişelerinden çekindiklerini sözlerine ekleyen JD Howards Windows phone 8'in kapalı bir sistem olmasından dolayı dogal olarak daha güvenli olacagını belirtti.

Önümüzdeki dönemde Lenovo da thinkphone ve İdeaphone gibi yeni ürünlerle pazarda yer kapmaya calışırken oluşacak rekabetin tüketiciyi sevindirecegi şimdiden bir gerçek.

• Beğen
Tepkiler: KinG Tornado

CABBAR

CABBAR

Üye
IBM sağlamdır + rekabet iyidir :) Teşekkürler abi

gkcll

gkcll

Üye
bilgi için teşekkürler usta
lenovo takdir ettiğim firma dır hadi hayırlısı

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Yanİ WP8 İşletim Sistemi Kullanacak +Haber İçin Teşekkürler :)

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı

MaxipmaN

Üye
kalite kokusu alıyorum

MrExpert

MrExpert

Üye
Bence her kez bildiği haltı yesin lenovo ne güzel notebook üretiyor mobil pazara girmesi Bence gereksiz rekabet kullanıcılara yarar ama bu kadarıda değil :hmmm

terbiyesizim

Üye
Lenovo çok ses getirir

ecel54

ecel54

Üye
bu ibm zaten microsoftun değilmiydi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt