Telefon Tavsiyesi Lenova p70 mi yoksa p1 mi

Sponsorlu Bağlantılar

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Lenova p70 mi yoksa p1 mi
Arkadaşlar yüksek batarya imkanı sağladığı için bu iki telefondan birini almak istiyorum. Başka yüksek pil ömrü olan var mı bilmiyorum ama. Neyse

Simdi p70 5' ekran p1 5.5' elim küçük olduğu için p70 daha uygun geliyor bana. Ama onda da 4.4kitkatla çıkmştı. Şu an 5.0 güncelleme var sanırım ama daha fazla çıkar mı bilmiyorum. Yani şimdi alsam bu telefon 2.3 yılımı çıkartır mi? P1 büyük ekranlı ama daha yeni çıktığı için beni baya göturecektr diye duşunyorum. Ve p1in 8 çekirdeğnin 4 unun 1.0hz oldugunu duydum diger 4ü 1.3hz imiş sanırm çok düşük geldi bana. Hangsini alsam bir eksiği olack sizce ne yapmalym?

altop memo

Üye
Şu anda p1 ile yazıyorum 1 hafta oldu kullanıyorum.en fazla 10. 12 saat çalışıyor Wi-Fi açık yanı akşam diğerleri gibi şarja takman lazım.

AktivasyoneL

Üye
bendede lenovo a700 var marsmalow güncelleme alacak seneye eylülde memnunum

xqz5

Üye
    Konu Sahibi
Şu anda p1 ile yazıyorum 1 hafta oldu kullanıyorum.en fazla 10. 12 saat çalışıyor Wi-Fi açık yanı akşam diğerleri gibi şarja takman lazım.
1 günü çıkartmıyor mu yani ? telefon 5000 mah batarya
bendede lenovo a700 var marsmalow güncelleme alacak seneye eylülde memnunum
Lenovaya yönelmemin tek sebebi yüksek bataryaa700 o kadar çok sarj süresi sunmuyor. Öner i için teşekkürler

AktivasyoneL

Üye
sarj sursı oalrak dersen p70 al

altop memo

Üye
Lenovo p1 2saatten az surede doluyor hızlı şarj iyi fakat olmadımı akşam koydum 12 gibi sabaha anca doldu yanı 100 dk da 100 de 10 doluyor avea intouch 4 te 2000 mah pil var 5 inç pil tüketimi aynı .

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
Arkadaşımda Lenovo Telefon Var Adını Söylemedi Ama Menüde Kasmalar İle Pilde Sıkıntı Olduğunu Söylüyor

smh60

smh60

Üye
P70 derim