Lejyonerlerle bu hafta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
Lejyonerlerle bu hafta
Futbol hayatını Avrupa'da sürdürüp oynadığı futbolla göğsümüzü kabartacak futbolcuların sayısı bir elin parmakları kadar bile yok. Türk halkı Nihat'la, Emre'yle, Tugay'la, Serhat'la, Yıldıray'la ve Altıntop kardeşlerle seviniyor, onları yakından takip ediyor. Superspor.com'da en çok okunanlar listesine baktığınızda her zaman bir lejyonerimizin haberini görebilirsiniz. Bu da onlara duyulan ilginin kanıtı... Halil attı,durdu ; şimdi de Nihat başladı. Tugay her zamanki gibi, Hamit formdan düşüyor, Emre yine yok ve eski dostlar yine gözde...


Nihat gollere başladı...
John Benjamin Toshack'ın Real Sociedad'a en güzel hediyesi bu çocuk: Nihat Kahveci... 2002-03 yılında 23 gol atarak en iyi sezonunu yaşayan Nihat bu sezona sakatlıkla başlamış ve ilk haftalarda takımdaki yerini alamamıştı. Bu hafta Valencia deplasmanına konuk olan Bask ekibi, Nihat'ın 62.dakikada attığı gole yenilerini ekleyemeyince sahadan puansız ayrılmak zorunda kaldı. Nihat yavaş yavaş eski performansına kavuşsa da Kovaçeviç ile eskiden olduğu gibi bir uyum içerisinde olmadıkları aşikar... Daha önce Atletico Madrid ağlarını sarsan Nihat'ın ligde 2 golü bulunuyor.


Asistçi Yıldıray
Sakatlıklardan bir türlü kurtulamayan lejyonerlerimizin başında geliyor Yıldıray... Bu sezon sakatlıklarla başı dertte olan Yıldıray ne zaman forma giyse o hafta Hertha sahaya daha iyi dağılıyor, Marcelinho daha çok gol pozisyonu buluyor ve Hertha mutlu sona ulaşıyor. Yıldıray bu hafta Alpay'ın takımı Köln ile karşılaştı. Alpay'ın oynamadığı karşılaşmada Hertha deplasmandan 1-0'lık galibiyetle ayrılarak üstüste ikinci galibiyetini almış oldu.. Maçta etkili bir futbol sergileyen Yıldıray'ın 52.dakikada kullandığı korner Madlung ile buluşunca Köln fileleri havalandı.


Halil durdu
Halil saman alevi gibi... Sezona çok iyi başlayan Halil golleri sıraladıkça basına da malzeme çıkmıştı. Hemen Fenerbahçe'nin listesine girdiği yazılan Halil son iki haftadan beri suskun. Ama hala gol krallığında liderliği koruyor. Kaisersulatern'de Berkant ile beraber saha içinde olduğu gibi saha dışında da iyi anlaştığı söylenilen Halil Jancker'in oyun yapısına uygun bir isim. Son haftalarda istediği performansı sahaya yansıtmakta zorlanan Hamit Altıntop bu hafta maça yedek başladı. Son dakikada Kuranyi'nin yerine giren Hamit'in bir an önce kendisini toparlaması gerekiyor.


Serhat sessiz...
Serhat'ın değerini bir türlü anlayamadı F.Bahçe... Oğuz Çetin'e Serhat'ın Türkiye'de neden bu kadar iyi bir performans gösteremediğini sorduğumda o bana teknik direktörünün verdiği güven ve stresten uzak olmasını neden olarak göstermişti. Gerçekten de doğru... Bu hafta zorlu Lierse deplasmanına konuk olan Serhat'lı Anderlecht sahadan golsüz beraberlikle ayrıldı. Maça ilk 11'de başlayan Serhat 80 dakika sahada kaldı. Önemli gol pozisyonlarına giren ve golü bir türlü bulamayan Serhat bu hafta taraftarına saç baş yoldurdu. Centilmenliğiyle de ön planda olan Serhat bu hafta Belçika ligindeki ilk sarı kartını gördü.


İstikrar abidesi Tugay...
Avrupa'da en istikrarlı futbolcumuz kuşkusuz Tugay... Yurt dışında oynamayı tercih ederek hayatının en doğru kararlarından birine verdiğini belirten Tugay futbol hayatını Blackburn'de başarıyla sürdürüyor. Taraftarın en çok beğendiği isim de olan Tugay Blackburn'ün bu hafta M.United'a yaptığı sürprizin temelini atan isimlerden birisi oldu. Oyuna ilk 11'de başlayan Tugay 46.dakikada yerini Mokoena'ya bıraktı. Blackburn'ün 2-1 yendiği maçta kaleyi eski Galatasaraylı istikrar abidesi Brad Friedel korudu.


Eski dostlar iş başında...
Bir dönem Gençlerbirliği'nde forma giyen Belçikalı Filip Daems yedek başladığı oyuna 60.dakikada Peer Kluge'nin yerine girerken, Schalke ile karşılaşan Hannover'in kalesini koruyan eski Fenerbahçeli Robert Enke de kalesini başarıyla korumasına karşın 2 gol yemekten kurtulamadı. La Championnat'a kötü başlayarak hayal kırıklığı yaratan Marsilya son haftalarda Ribery önderliğinde toparlanmaya başladı. Fileleri bu hafta da sarsan Ribery golü 47.dakikada buldu. Marsilya'da ayrıca eski Samsunsporlu Wilson Oruma da forma giyiyor. Fred'in takıma katılımıyla biraz olsun gözden düşen Carew 90 dakika forma giydiği maçta golü bulamadı. Pierre van Hooijdonk'dan ise hala ses yok.

***superspor.com/ahmet sivasli***
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Nihat attı ama takımı yenildi benimde iddaa gitti.. :vur:
 
jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
    Konu Sahibi
valencia gibi deplasmanda sociedadami verdin yoksa!!!!!! :wacko:
 
Gokhan43

Gokhan43

Üye
Nihat , sakatlığından sonra gollere devam etmesi , çok sevindirici ve gurur verici bir durum.
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
0-2 vermiştim.. :(
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Cevap
0
Görüntüleme
269
Baydırman
Cevap
0
Görüntüleme
221
Baydırman
Baydırman
Cevap
3
Görüntüleme
527
Baydırman


Üst Alt