LeEco, iki saat içinde 1 milyon Le 2, Le 2 Pro, ve Le Max 2 sattı

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
LeEco, iki saat içinde 1 milyon Le 2, Le 2 Pro, ve Le Max 2 sattı
Çin'in en yeni akıllı telefon üreticilerinde olan LeEco ya da eski ismi ile LeTv, geçtiğimiz hafta üç yeni ve önemli akıllı telefon modelinin duyurusunu gerçekleştirdi. Yeni cihazlar LeEco Le 2, Le 2 Pro, ve Le Max 2 adları ile geldi.



Bu akıllı telefeonlar, dün Çin'de ilk kez "Flash Sale" olarak satışa sunulurken, iki saat içerisinde 1 milyon Le 2, Le 2 Pro, ve Le Max 2 modelinin satıldığı ifade ediliyor. Ancak bu rakam tüm modeller için geçerli olup, ayrı ayrı cihazların ne kadar sattığına dair bilgi ise bulunmuyor.

Cihazlara bakarsak eğer, LeEco Le 2 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerirken, yonga seti olarak ise 10 çekirdekli işlemcili MediaTek MT6759 Helio X20 yer almakta.

Akıllı telefon 3GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi ile geldi. 16MP arka kamera içeren akıllı telefonun ön yüzüne ayrıca 8MP ikinci bir kamera daha yer alıyor. İşletim sistemi ise Google Android 6.0 Marshmallow olarak belirlenmiş.

LeEco Le 2 Pro ise önceki cihazdan farklı olarak MediaTek Helio X25 yonga seti içeriyor ve sistem belleği de 4GB olarak belirlenmiş. Arka kamera bu yeni modelde 21MP olarak konumlandırılmış.

http://www.maxicep.com/cinli-uretici-leeco-yeni-ust-seviye-akilli-telefonlarini-duyurdu
Çinli Üretici LeEco, Yeni Üst Seviye Akıllı Telefonlarını Duyurdu
LeEco Le Max 2 ise diğer modellere göre daha üst düzey özellikler içeriyor. Akıllı telefon 5.7" büyüklüğünde ve 2560x1440 piksel Quad HD dokunmatik ekran içerirken, 6GB sistem belleği akıllı telefonda yer alıyor ve dahili veri kapasitesi de 32GB / 64GB olarak iki farklı seçenek olarak belirlenmiş.

Yeni cihazın arka yüzünde 21MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 8MP olarak gelirken, yonga setinin de dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820olduğunu belirtelim.


LeEco, iki saat içinde 1 milyon Le 2, Le 2 Pro, ve Le Max 2 sattı
 
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
İyiymiş
 


Üst Alt