Led Tvlerde mükemmel fiyat düşüşleri var bence kaçırmayın....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dr.elektro

dr.elektro

Üye
    Konu Sahibi
Led Tvlerde mükemmel fiyat düşüşleri var bence kaçırmayın....
40B6000 serisi 3000TL fiyatın altına inmiş hatta 2666TL fiyatla satan web ve mağazalar var bence bu model hem şık hemde ince hemde teknolojik olarak yüksek kontrast oranı ve çok düşük elektrik tüketimi ile kaçmaz Led Tv almayı düşünenler kaçırmasın....:oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Düşünüyorum almayı bilgi için sağol

gazi27

Üye
selam arkadaşlar...led tvler iyi güzel ama fiyatlar maşallah uçmuş.nere gitsem fiyatlar farklı ve çok yüksek.40b6000 düşünüyorum da stoklarda da bulunması zor gibi.bana uygun fiyatda ve stoklarda olan yer hakkında bilgi verecek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim...

futbol123

futbol123

Üye
led tvler pahalı lcd ler ucuz

gazi27

Üye
selam arkadaşlar...ledler hakkındaki yorumlar hoşuma gidiyor ama fiyatların bir miktar daha inmesini bekleyecegim.bazı arkadaşlarımızın vermiş oldugu sitelerden araştırmam sonucu uygun fiyatlı ürünleri buldum diyebilirim.yine dedigim gibi biraz fiyatların düşmesini bekleyecegim.aklıma en yatan yer olarak...
olmuştur.saygılar iyi akşamlar.

LADY_samuray

Üye
LED TEKNOLOJİSİ İLE ÖNE ÇIKIYOR ZATEN KANSEROJEN MADDE İÇERMİYOR ELEKTRİK TASARRUFU SAĞLIYOR ÖZELLİKLERİ SAY SAY BİTMEZ.32" İ DE VAR 40" İDE 6000 İN TEK EKSİĞİ DİVİX SIKIŞTIRILMIŞ FİLMLERİ AÇMIYOR BUDA SORUNDEĞİL 50-100 TL YE CİHAZ ALABİLİRİZ PİYASADA BİR.

karakanat29

Üye
40b8090 samsung led tv... hem uygun fiyatı hem kalitesi ile led tv yi evlerinize konuk ediyor... 40B8090 neredeyse 40b6000 fiyatına en hem kaliteyi hem ucuzu arayana bilişimle ulaşıyor...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt