LED Filament Geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Locked1

Locked1

Üye
    Konu Sahibi
LED Filament Geliyor!

LED – Filament Ampul Nedir?

Eşsiz yeni nesil LED teknolojisi sayesinde mikro ledlerin çizgisel filament şekline getirilmesinden oluşan paket, eşsiz parlaklık sağlar ve ultra verimli elektrik tüketimi ile 4watt’lık led-filament ampul, 45w’lık akkor ampullerin değerinde güç sağlayabilirler.

Neredeyse hiçbir LED ampulün ulaşamadığı A++ enerji sınıfında yer almaktadırlar. LED filamentampullerin en güzel özelliği ise akkor ampuller gibi her tür boyutta ve şekilde üretilebilmeleridir.LED filamentler süper ılık2200k renk sıcaklığında dahi üretilebilirler veya paslı camları ile Edison dönemindeki klasik ampullerin görünümünü elde edebilirsiniz.

Bu tarz ampuller restoran ve üst sınıf perakende satış mağazaları için hatta evde LED ampullerinyakışmadıkları yerlerde kullanılabilirler.Geleneksel ampullerin aksine, dokunabileceğiniz kadar serin çalışırlar ve LED ampullere kıyasla devre ya da soğutucuları yoktur.



LED - Filament Ampuller Türkiye'ye Geliyor
Ülkemizde geniş bir ürün yelpazesi bulunan Hometech firması, LED - filament ampulleri Türkiye'de satışa sunmak için kolları sıvadı. LED - filament ampullerin ülkemizde ne zaman ve kaç liradan satışa sunulacağı ise henüz kesinlik kazanmış değil.
 


Üst Alt