Luck Star
Üye
-
Konu Sahibi
-
Merhaba arkadaşımÖncelikle Lol oynadığın için mouse ve klavyelerin rahat olması lazım. Şöyle düşünelim: Klavye ve mouse oyun için olması gerekecek. G300'e baktım ama üst yanlarda tuşlar olduğu için oynarken rahatsızlık vereceğini düşündüm. Arkadaşım 11 yıllık Dotacı ve 2 yıllık Lolcü.
Onda Klavye olarak :
A4 TECH X7-G800V KABLOLU GAMER KLAVYE USB
Bende ise mouse olarak :
A4 TECH F3 SİYAH V-TRACK 3000 CPI GAMER MOUSE var.
Arkadaşım benim mouse'umla Lol oynadı ve mouse'un üstüne yatmaya çalıştı
İkisinin fiyatı Vatan bilgisayarda 72+54 lira dan 126 lira. Klavye olarak bu klavyeli şiddetle tavsiye ederim. Mouse olarak ise F3 değilde F5 yada F7 serisine bakabilirsin. A4'ten şaşma derim
Klavye : Logitech G103 Gaming Mouse
Mouse : Logitech G300 Gaming Mouse
Klavyede G103 ile G105 arasında sadece klavye ışığı farkı var. Yeğenim G105 kullanıyor ben G103 kullanıyorum. Karanlık ortamlarda ışıklı daha güzel olur dersen arasındaki fiyat farkını ödeyebilirsin ancak onun dışında ödeyeceksen pişman olursun. Mouse içinse ben G300 kullanıyorum. 3 farklı ışığa farklı hız modları atadım. Hız gereken yerlerde 2500 dpi ile kullanıyorum. Yavaş olması gereken yerlerde daha düşük dpi ile kullanıyorum. Ayrıca her iki elle de kullanabilecek bir mouse. Kullanınca çok feci bir şekilde elin alışıyor. Yeğenimin bilgisayarına geçtim , onun mouse modeli G500 idi. Hiç kullanamadım. Tavsiye ederim.klavye'de g105 begendim ama mouse için tereddütlüyüm nasıl olur bilemiyorum hem optik hem tuşlar sürekli değiyor.
Klavyede G103 ile G105 arasında sadece klavye ışığı farkı var. Yeğenim G105 kullanıyor ben G103 kullanıyorum. Karanlık ortamlarda ışıklı daha güzel olur dersen arasındaki fiyat farkını ödeyebilirsin ancak onun dışında ödeyeceksen pişman olursun. Mouse içinse ben G300 kullanıyorum. 3 farklı ışığa farklı hız modları atadım. Hız gereken yerlerde 2500 dpi ile kullanıyorum. Yavaş olması gereken yerlerde daha düşük dpi ile kullanıyorum. Ayrıca her iki elle de kullanabilecek bir mouse. Kullanınca çok feci bir şekilde elin alışıyor. Yeğenimin bilgisayarına geçtim , onun mouse modeli G500 idi. Hiç kullanamadım. Tavsiye ederim.
Fiyatı o civarlarda bir şey. Marka farkı büyük bir fark bence. Ayrıca garantisi çok iyi Logitech'in. Oyunda arkadaşım X7 kullanıyordu. Şimdi o da Logitech G300 kullanıyor. Çok memnun olduğunu söylüyor. Ben yine olsa yine Logitech alırdım.beni aydınlattığın için teşekkürler. peki bu optik olması sorun yaratır mı nerede kaldı diyen bir adam vardı videoda ama cidden iyi demişti o da . a4 x7 ler felan nasıldır ? logitechten şaşma diyor içimden bir sespeki ne kadara aldın g300 ? 79 a buldum ben
Fiyatı o civarlarda bir şey. Marka farkı büyük bir fark bence. Ayrıca garantisi çok iyi Logitech'in. Oyunda arkadaşım X7 kullanıyordu. Şimdi o da Logitech G300 kullanıyor. Çok memnun olduğunu söylüyor. Ben yine olsa yine Logitech alırdım.
Altındaki sensör çok fena duruyor G300'ün. Ayrıca oyunlar için 2500 dpi yeter de artar bile. Alırsan pişman olacağını sanmıyorum.
Kardeşim kesinlikle faturayı al. Herhangi bir sıkıntı olduğunda faturayı götüreceksin. Logitech garanti konusunda çok hassas bir firma. Garantiye çok önem veriyor. Bence faturayı almalısın. İnternetten de alsan fatura olmak zorunda.G105 ile g300 aldim ancak indirimli aldim diye mi yoksa internetr ozel fiyattan aldim diye mi bilmem fatura vermedi ama odemeyi banka kartindan yaptim garantide sikinti olur mu acaba ?
Arayıp konuştum garantiye gönderirken gel yardımcı oluruz sorun değil merak etme dedi. Yani öyle sorun çıkaracak bir yer değil fatura ister mi garanti onu merak ettim yoksa garanti belgesinde kaşe bastirsam yeter miKardeşim kesinlikle faturayı al. Herhangi bir sıkıntı olduğunda faturayı götüreceksin. Logitech garanti konusunda çok hassas bir firma. Garantiye çok önem veriyor. Bence faturayı almalısın. İnternetten de alsan fatura olmak zorunda.
Nerden aldınız ?Arayıp konuştum garantiye gönderirken gel yardımcı oluruz sorun değil merak etme dedi. Yani öyle sorun çıkaracak bir yer değil fatura ister mi garanti onu merak ettim yoksa garanti belgesinde kaşe bastirsam yeter mi
Ucuzbudur.com un mağazası var İstanbul kadı köyde temiz düzgün yer onda sorun yok fatura vermedi ama banka kartıyla aldım o var en azındanNerden aldınız ?
Tekrar gidip istesen vermezler mi ? Garanti belgesi var mı ?Ucuzbudur.com un mağazası var İstanbul kadı köyde temiz düzgün yer onda sorun yok fatura vermedi ama banka kartıyla aldım o var en azından
Kutuların arkasına yapışık naylonun içerisinde var ama satıcı firma kısmı doldurulmamisTekrar gidip istesen vermezler mi ? Garanti belgesi var mı ?
Aldığın yere git. Elindeki klavye , mouse'u da götür. Durumunu izah et. Yardımcı olurlar.Valla verir mi bilmem nerden cikarticak belki fatura çıkarttı ben unuttum okula yetisicektim biraz acele ettim
Teşekkürler yardımcı olduğun için ben bir kez daha arayıp konusiyim en iyisiAldığın yere git. Elindeki klavye , mouse'u da götür. Durumunu izah et. Yardımcı olurlar.
Rica ederim. Olmazsa numarayı ver ben de bi arayayım.Teşekkürler yardımcı olduğun için ben bir kez daha arayıp konusiyim en iyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?