Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LCG X-Plore 1.22
Sponsorlu Bağlantılar
yalnizkurt71
Üye
n97'de sertifika hatasi veriyor :S yuklenmiyor
uegri
Üye
number one
weyselow
Üye
çok teşk çok işime yarayan bir program dı ne kadar bu programı aradığımı bir bilseniz n73 süper çalışıyor ama ilk önce sertifika sorununu için tarihi geri almanız yani 2008 alın olur arkadaşlar
cakmakk_1
Üye
kardeş sagol ama bunuda kabul etmiyor tel n95 yardımmm
UltiCode
Üye
N78 de süresi dolmuş sertifika diyor 1.22'yi denedim
mythshadow
Üye
yüklemio n73 e hala expired dio
tugra006
Üye
ya arkadaşlar bende süresi geçmiş sertifika diyo yüklemiyo
terden
Üye
emeğinize sağlık çok teşşekkür ederim
derebeyi1
Üye
süresi geçmiş sertifika ya da expired certificate diyorsa yukarda söylendiği gibi tarihi 2008 e alın tekrar yüklemeyi deneyin. bu şekilde yüklersiniz.
org800
Üye
ben bunu yukluyorum ama onlıne versıon _? cıkıyor tel de ınt uzerınden mı ındırmem gerekıyor nunu ya yardımcı olun lutfen_?
Delirium21
Üye
teşekkürler deniyecem hemen
ist_smiley
Üye
kardeş sorun cıktı süresi dolmuş dio
elagozlu6718
Üye
sertifika sorunu
rx_bjk
Üye
ben proyu yükledim versiyon istiyor ne yapmam gerekir mesaj olarak atsanız
exmurat
Üye
hata veriyor acılmıyor update istiyor o zaman update yaparken acılmıoyor ne iş anlamadım.
N95 8GB
hakiyavuz
Üye
benim bluetooth çalışmıyor işlem gerçekleşmiyor diyor format attım olmadı ne yapmalıyım lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler telefon n70
ilter25
Üye
YOU need get newer version diye bir hata veriyor ve açılmıyor yardım lütfen
Samsunspor
Emekli Yönetici
arkadaşlar bu programın süresi doldu 31.12.2009 dan itibaren artık kurulamıyor . daha öncesinden kuranlar için 2039 a
kadar çalışabilir belki ama . 01.01.2010 dan itibaren geçerliliğini yitirmiştir .
yusuffffff
Üye
telefon tarihini geri alarak süresi geçmiş sorununu çözebilirsiniz
ilter25
Üye
YOU need get newer version diye bir hata veriyor ve açılmıyor yardım lütfen