Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
LCG X-Plore 1.22
Sponsorlu Bağlantılar
angelm4n
Üye
hatalı sertifika diyo
theugur
Üye
ya arkadaşlar buy dedim ordan ******ı azdım rar içindekine bi şifre verdi onu da tele yazdım olduum acaba yanlış bişe ok deilmi
corchy
Üye
cok tesekkur ederım tam ihtiyacım olan program emeğine sağlık
NobLe
Üye
Teşekkürler gerçketen güzel bir uygulama tavsiyem budur en iyi dosya yöneticisi
psycho03
Üye
Ben neden yukleyemiyorum bu programı ey geni nasıl kullanacagımı bilmiorm
maki20
Üye
şifresini verebilirmisin
--------------- Ekleme ---------------
eyvallah saol kardeş ellerine sağlık
kosovali75
Üye
sagol eline saglık
fazo
Üye
teşekkürler
vasulo
Üye
bende kurulmuo xplore sertifika süresi faln dio ne yapcam
slm benım n73 programı acamıyorum acele cevap yazarsanız sevınırım
fazo
Üye
Teşekkürler
ali32aft
Üye
ellerine sağlık kardeş ama iki tane dosya var hangisini yüklemem gerekiyor bi zahmet yardım...........
Netsky™
Üye
Eline Sağlık
hakan211
Üye
slm kardes ben programı yükledim inglizce yalnız bi halt ettim resimler klasörünü gizledim şimdi acamıyorum klasör kayıp bende programı kaldırdım yınede gelmedi resimleri modo da görüyorum yalnız normal menüde gözükmüyor lütfen yardım edin nasıl acacam?
matraxadr
Üye
menü-araçlar-ayarlargizli dosyaları göster işeretle yapabilirsin umarım problemi çözer
--------------- Ekleme ---------------
xplode programında klasör gizleme ;
cihazınız da tel.hafızasında yada yıgın hafıda yeni klasör oluşturun içine gizlemek istediğiniz uygulamaları dosyaları resim video vb.atın xplore prog. çalıştırın ve oluşturduğunuz klasörü bulun kısayol 6 tuşlayın gizli seçeneğini işaretleyin prog.çıkın.aynı seçenekleri kullanarak prog.çalıştırın klasörü bulun kısayol 6 tuşlayın ve görünür yapın
klasör halinde kontrol etmek zamandan tasarruf.
Herkeze iyi forumlar
mavilacivert
Üye
1.30 un internete bağlanacam derdinden kurtulamadık, 1.22 ye geri döndük, ama göze hoş geliyor temayla uyumlu olunca sabredecez artık