LCG X-Plore 1.22

Sponsorlu Bağlantılar

angelm4n

Üye
hatalı sertifika diyo

theugur

Üye
ya arkadaşlar buy dedim ordan ******ı azdım rar içindekine bi şifre verdi onu da tele yazdım olduum acaba yanlış bişe ok deilmi :)

corchy

corchy

Üye
cok tesekkur ederım tam ihtiyacım olan program emeğine sağlık :)

NobLe

NobLe

Üye
Teşekkürler:oke: gerçketen güzel bir uygulama tavsiyem budur en iyi dosya yöneticisi

psycho03

Üye
Ben neden yukleyemiyorum bu programı ey geni nasıl kullanacagımı bilmiorm

maki20

maki20

Üye
şifresini verebilirmisin

--------------- Ekleme ---------------

eyvallah saol kardeş ellerine sağlık

kosovali75

Üye
sagol eline saglık

fazo

fazo

Üye
teşekkürler

vasulo

Üye
bende kurulmuo xplore sertifika süresi faln dio ne yapcam

SCORPION623

Üye
sağol kardeş ellirin dert görmesin

legend_m_a

legend_m_a

Üye
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooookkkkkkkkkkkkkkkkkkk ttttttteeeeeeeşşşşşşeeeeeeekkkkkkkkkeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrlllllllllleeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrr........................

master_fore

Üye
icten bir tesekkur ... emin ol saol arkadsım :)

perge

Üye
bu unlock *** nedir acaba ?

esinti_1986

esinti_1986

Üye
slm benım n73 programı acamıyorum acele cevap yazarsanız sevınırım

fazo

fazo

Üye
Teşekkürler

ali32aft

ali32aft

Üye
ellerine sağlık kardeş ama iki tane dosya var hangisini yüklemem gerekiyor bi zahmet yardım...........:)

Netsky™

Netsky™

Üye
Eline Sağlık :oke:

hakan211

Üye
slm kardes ben programı yükledim inglizce yalnız bi halt ettim resimler klasörünü gizledim şimdi acamıyorum klasör kayıp bende programı kaldırdım yınede gelmedi resimleri modo da görüyorum yalnız normal menüde gözükmüyor lütfen yardım edin nasıl acacam?

matraxadr

matraxadr

Üye
menü-araçlar-ayarlargizli dosyaları göster işeretle yapabilirsin umarım problemi çözer

--------------- Ekleme ---------------

xplode programında klasör gizleme ;
cihazınız da tel.hafızasında yada yıgın hafıda yeni klasör oluşturun içine gizlemek istediğiniz uygulamaları dosyaları resim video vb.atın xplore prog. çalıştırın ve oluşturduğunuz klasörü bulun kısayol 6 tuşlayın gizli seçeneğini işaretleyin prog.çıkın.aynı seçenekleri kullanarak prog.çalıştırın klasörü bulun kısayol 6 tuşlayın ve görünür yapın
klasör halinde kontrol etmek zamandan tasarruf.

Herkeze iyi forumlar

mavilacivert

mavilacivert

Üye
1.30 un internete bağlanacam derdinden kurtulamadık, 1.22 ye geri döndük, ama göze hoş geliyor temayla uyumlu olunca sabredecez artık

Takipçi Satın Al

Üst Alt