LCG ProfiMail v2.70

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
LCG ProfiMail v2.70
Cihazınızdan maillerinizi okumak için tasarlanmış 1 program. ;)

1den fazla hesap açılabiliyor. resim ekleri ve uygula ekleri görüntüleme sistemide mevcut. :oke:

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: onurabi1, saykoman ve derbeder25

esenfirtina

esenfirtina

Üye
Sagol, Emegine saygilar:oke:

hal.hal.hal

Üye
****** çalışmıyor, çalışmıyor madem neden buraya koydun kardeş..... bu ****** 2.7 versiyonları için......

nemesisss

Üye
bende de çalışmıyor

Reis-i Eagles

Reis-i Eagles

Üye
    Konu Sahibi
Düzeltmeye çalışacağım. ;)

--------------- Ekleme ---------------

Versiyon düşürdüm ve şimdi çalışıyor bizzat denedim. ;)

ffatihh23

ffatihh23

Üye
güzel program LCG her zaman ki gibi yine yapmıs helal olsun

erkanoz07

erkanoz07

Üye
Bu programı Pocket PC de kullanırdım. Yıllar önce de aynı güzellikteydi şimdide öyle. Fakat her mail sunucusuna bağlanışında kendi server'ından güncelleme ve şifre kontrolüde yapıyor. Bu nedenle eğer satın almamışsanız program kullanılamıyor. Ben Pocket PC için satınalmıştım. Cihazımı değiştirdiğimi firmaya mail attım bana 5$ farkla symbian lisansını verdiler. Eğer çalışan sürümünü bulabilirseniz nekadar mükemmel bir mail Clint'i olduğunu anlarsınız. İyi çalışmalar dilerim.

murat_43

Üye
iyi iyi iyi çok güzellll

kurtmaker

kurtmaker

Üye
Paylaşım için teşekkürler...
...şukadar.. gün süreniz var diyor her açılışta, şurup varmı arkadaşlar.
Hastalanacak bu gidişle. :D

serkan

Üye
6300 a cep msn sı var mııı

Staffofevil

Üye
Yaklasik 1 yildir n95 8gb kullaniorum..nerdeyse yapmadigim sistem modifikasyonu yada illegallik kalmadi ama ilk defa boyle snir bozucu bi sorunla karsilasmadim..
Cozemeyincede sizinle paylasmak istedim

Telefonuma profimail 3.0 kuruyorum cok hos bi sekilde calisiyor.daha sonra ****** ile imei mi kullanip kayit numarasini aliyorum program tesekkur edior satin aldin flan die..
Pop 3 kutumun ayarlarini yapiorum mailleri cek diorum tak hata werior program lisanssz deneme surumunuz bitti die :) :) gene yaziorum sifreyi gene kabul edior ama mailleri cekecegi anda uyanior program :) bilmiorum kullananiniz warmi ama boyle kaliteli bi program harcanip gtmemeli..
Yokmu bu sorunun cozumunu bulabilecek bir ustat ?
:)

mustaphaerdem

Üye
beyler ilacı buldum n80'de sorunusuz kullanıyorum.. linki rapidshare e ekledim ama buraya yapıştırınca linkin ismi değişiyor dosyayı indirmiyor anlamadım

Ceza_89

Ceza_89

Üye
tessekurler ederimmmm

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
teşekürler.

doktor4664

Üye
bunun 3.27 si varmı olan varmı arkadaslar

bizbo

bizbo

Üye
valla calisan en son sürüm.... tesekkürler...... usta allah askina bununda 3.3ünü buluversene yaaa.... sitedekiler hep sifre istiyor :-((( ****** ile deniyorum ama yemiyor :-((

kalkan3434

Üye
Teşekkürler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt