Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi Rica Ederim... Ama Host' da Problem Olduğunu ve Full Olmadığını Unutma...
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi blackyildiz' Alıntı: nokia 6120 de oluyor arkadaşlar bilginiz olsun teşekkür ederim kardeşim Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım İnsanları Yanıltma... Bende Nokia 3120 Classic Kullanıcısıyım... İlk Yüklemede Fll Gibi Oluyor... Kapatıp Açınca Deneme Sürümü Oluyor...
blackyildiz' Alıntı: nokia 6120 de oluyor arkadaşlar bilginiz olsun teşekkür ederim kardeşim Genişletmek için tıkla ... Arkadaşım İnsanları Yanıltma... Bende Nokia 3120 Classic Kullanıcısıyım... İlk Yüklemede Fll Gibi Oluyor... Kapatıp Açınca Deneme Sürümü Oluyor...
mabdussamed Üye kardeş benim en büyük sorunum private ve sistem dosyalarını görebiliyorum ama içine girip değişiklik yapamıyorum..tel modeli 6120c program x-plore lütfen yardımcı olun...
kardeş benim en büyük sorunum private ve sistem dosyalarını görebiliyorum ama içine girip değişiklik yapamıyorum..tel modeli 6120c program x-plore lütfen yardımcı olun...
cemdurna Üye kardes C:\Private\10000882 Klasörüne Kopyalayın. Klasör Yoksa Oluşturun. olayini bi uzun uzun anlat yapiyorum aciliyo ikinci acisimda hata veriyo
kardes C:\Private\10000882 Klasörüne Kopyalayın. Klasör Yoksa Oluşturun. olayini bi uzun uzun anlat yapiyorum aciliyo ikinci acisimda hata veriyo
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi Oluştursan Bile Birşey Fayda Etmez... Host' da Problem Var... v2.17' ye Devam...
Ue-Gazi Emekli Yönetici Konu Sahibi h_09' Alıntı: sertifikası geçmiş diyor çalıştıramadım ama yinede çok sağ ol Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim... Host' da Sıkıntı Var... v2.17' ye Şimdilik Devam Ediyoruz...
h_09' Alıntı: sertifikası geçmiş diyor çalıştıramadım ama yinede çok sağ ol Genişletmek için tıkla ... Rica Ederim... Host' da Sıkıntı Var... v2.17' ye Şimdilik Devam Ediyoruz...