LCG Jukebox V.2.50 İlaçlı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
LCG Jukebox V.2.50 İlaçlı

NOT:Güncelleştirme hatası alanlar eski vesiyonu tamamen kaldırıp yeni versiyonu kursun daha sonra c ve e systemdeki txt dosyaları olacak onları silip dosyasını kurun.iyi günlerde kullanın

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: tugrulkucuk0101, exe1454 ve erpavis

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
Teşekkürler:oke:

reoksit

reoksit

Üye
teşekkürler dostum deneyeceğim işallah önceki sürümler gibi belli bir süre sonra proğram kapanmaz emeğine sağlık

bluetear_1559

Üye
signed mı yani cracklenmiş mi

GameWorld

GameWorld

Üye
teşekkür edeceğim ama Ceza yemiş:hmmm

yagizbogac

yagizbogac

Üye
neden ceza yedi arkadaşı görüyordum ben çoğu konuda hep :S

reoksit

reoksit

Üye
teşekkürler bende güzüel çalışıyor şimdilik

yagizbogac

yagizbogac

Üye
arkadalar bu sürümde nedense şarkılarda rastgele modu çalışmıyor bir türlü rastgele moduna geçemedim :S

sgenc4

Üye
bir süre sonra çalısmıyor tel n86

yakupcanga

Üye
arkadaşlar bu program çok şarj yiyor mu.bende n73 var bu programı kurudm ama bu program çok şarj yiyorsa nokianın müzikçalarından devam edeyim.ne dersiniz?

futbol123

futbol123

Üye
tşk..

reoksit

reoksit

Üye
arkadaşlar bu da önceki sürümler gibi bir süre sonra kapanıyor tam olarak kırılamamış erhalde

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar N73 e yol verip P1İ e geçtim.Sşu ne durumdadır bilemiyorum kapanma sorunu var ise eskisine devam.Zaten eski sürümleri ilede fark olacagını sanmıyorum

memolifurkan

Üye
:aha:arkadaşlar size bir çalışma anlatacağım bakın iyi okuyun ama series60 v2 için bunun için iki hafıza kartı olacak jukebox 2.17 crach yani pach var onu esas kullandığımız karta kuruyoruz ve kayıt ediyoruz genellikle bir telefonun kayıt kodu bütün sürümlerinde atnıdır sonra oteki kartımıza jukeboxun her hangi sürümünü en son sürümü şu an 2.45 galba bern onu kullanıyorum yani yedek kartımıza kuruyoruz kaydedip açıyoruz sonra yöneticiden kaldırıyoruz kartı çıkarıyoruz pach ı kurduğumuz kartı takıyoruz jukebox u açıyoruz son sürümün keyfini çıkarıypruz:aha::heyo: teşekkürü unutmayalım bende rasgele buldum N70 de denendi sonuç süper deneyen cevaplasın haaa lcg şirketi duymasın onun da kolayını bulur :hmmm

--------------- Ekleme ---------------

:naughty:kapanmayanı:naughty::naughty::aha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt