LCG Jukebox 2.72 (tam ve tek ikon)

kesbi

Üye
    Konu Sahibi
LCG Jukebox 2.72 (tam ve tek ikon)

Ekli dosyalar

Tepkiler: abdispowerr, rebeL-01, bymen07 ve 17 diğerleri

kesbi

Üye
    Konu Sahibi
Diline sağlık

kesbi

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler arkadaşlar.

Bir süre sonra kullanılmaz hale geliyor. Bilginize...

kesbi

Üye
    Konu Sahibi
Ben buraya koymadan önce kullanmaya başladım ve hala kullanıyorum. Başka bir sorun olabilir.

'Şeref'

Emekli Yönetici
emeğine sağlık

Bu jukebox da zaten 3sn diye bi kısıtlama yok kardeş, program cra*ckli değilse 1buçuk saatlik bir kısıtlama var.

kesbi

Üye
    Konu Sahibi
Peki o zaman. Aklım X-plore'a gitti sanırım. Başlığı değiştiriyorum. Teşekkürler uyarı için. O zaman toplamda 1,5 saat dinleyen biri yorum yaparsa sevinirim. Ben başka bir programı tercih ediyorum genelde. Geçen biraz açık bıraktım kapanacak mı diye ama 1,5 saat olmadı sanırım.

MUHAMMED

Üye
mu sımdı bu arkadaslar deneyıp goren yokmu? Su programın fulunu yapan cıkmadı bı ıns bu 1.5 saatte kapanmaz... Basladım dınlemeye

2.70 versiyonunu ****** ile aktifleştirip internete bağlanasını sorcerer ile 1 seferlik keserseniz sürüm ve kesinlikle 1.5 saat sonra bitmeyen bir LCG jukebox ınız olur. goggle da "LCG jukebox 2.70 Sorcerer" diye aratınca onlarca resimlik anlatım çıkıyor. Onları deneyin kesin çözüm, be aylardır öyle kullanıyorum.

kesbi

Üye
    Konu Sahibi
Ayarlardan otomatik güncellemeyi kapatmayı unutmayın.

ya arkadaşlar bu programı herkes övüyo çok biliniyor. yeni kullanmaya başladım bugün kurdum ttpot kullanıyordum. ve bu jukebox çok daha hızlı. ancak stero ayarını bulamadım kafayı yicemm:S ya ses stero deyil arkadaşlar ya. siz nasıl yaptınız?

--------------- Ekleme ---------------

ya arkadaşlar bu programı herkes övüyo çok biliniyor. yeni kullanmaya başladım bugün kurdum ttpot kullanıyordum. ve bu jukebox çok daha hızlı. ancak stero ayarını bulamadım kafayı yicemm:S ya ses stero deyil arkadaşlar ya. siz nasıl yaptınız?

emeğine sağlık,lyrics indirmeye çalışıyorum orjinal değil diye atıyor ne yapmam gerekiyor?