Ben size açıklama yapayım arkadaşlar. Bu programı her yerde araştırdım. Ama her yerde aynı sorun var. host dosyası olmadan bu LCG şirketinin programlarının kırılması biraz zor. Şu an çıkan sürümlerin hiçbiri bir buçuk saatten fazla çalışmıyor. Eski versiyon tellerde çalışıyordu hatta ben hala kullanıyorum ama bu s60v5 serisinde henüz çalışan bir sürüm yok. Boşuna da araştırıp program kurmayın. Ben piyasada bulunan bütün sürümlerini denedim ama hiçbiri çalışmadı. Yeni bir gelişme olursa burada paylaşırım herkeste yararlanır. Herkese ii forumlar..
program için öncelikle tşkler sorunsuz kullanıyordum programı 1 haftadır ama bugun bişi oldu programı acıorm şarkıyı açmaya kalktıgımdan programdan atıo yeniden açıyorum şarkı klasorunu gormuo gosteriorm çalmaya çalışıyo açmıo neden olabilir bu sorun bilginiz varmı arkadaşlar
program için öncelikle tşkler sorunsuz kullanıyordum programı 1 haftadır ama bugun bişi oldu programı acıorm şarkıyı açmaya kalktıgımdan programdan atıo yeniden açıyorum şarkı klasorunu gormuo gosteriorm çalmaya çalışıyo açmıo neden olabilir bu sorun bilginiz varmı arkadaşlar
arkadaşlar bu programda 1.5 saat craksız hali lcraklayınca ortalama 2.5-3 saat gibi süre gidiyor.Ancak şu şekilde sorunsuz devam edebilirsin programa ilk önce kullandığın sürüm müzik dinleyince program kapandığında kaldırın programı sonra eski sürümlerden birini kurun ve müzik listesini yükleyin müzik çaldığında uygulamadan çıkın sonra tekrar önceki versiyonu yükleyin aynı şekilde devam edin bu şekilde