Lc Waikiki de Çalışmak

Sponsorlu Bağlantılar

x-scarface

x-scarface

Üye
[ENGİN];5982703' Alıntı:
Hayatta öyle degilmi birileri dagıtır sen toplamaya çalışırsın hep :)

Kralsın cansın abim :sarıl:

время

время

Üye
    Konu Sahibi
Haftaya referansa numara vererek tekrardan başvuracağım.

KayraBey

KayraBey

Üye
Numara bırakmadın demek. Tebrikler :)

время

время

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5988908' Alıntı:

Eyvallah :)

- - - Eklendi - - -

Numara eklemeyerek kabul etmiş olsalar bile sizinle iletişime geçme kapılarını kapatmışsınız :( belki de bir numara yüzünden kabul görmedi başvurunuz kimbilir ? Tekrar denemekten zarar gelmez elbette bol şanslar

Teşekkürler Amin inşallah hafta içi gene başvuracağım. Yalnız ben iletişim numaramı verdim de referansa numara vermedim kardeş. :)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Teşekkürler Amin inşallah hafta içi gene başvuracağım. Yalnız ben iletişim numaramı verdim de referansa numara vermedim kardeş. :)

Formu eksiksiz doldurman senin açından iyidir ne kadar verirsen geri dönüşte o kadar senin lehine olur tekrar başvur ama bu kez bilgiler açık ve öz olsun

• Beğen
Tepkiler: время
время

время

Üye
    Konu Sahibi
Öyle yapacağım İnşallah bi sonuç alırım çok ihtiyacım var bu işe.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Ben zorda kalmadığım sürece bu tip yerlerde çalışmam.Sürekli insanların "Aaaa bu ne bi bakiyim" deyip dağıttığı yerleri gün içinde sayısız defa toparlamak.Kesinlikle bana ters :) Ama zorda kalırsam dağıtılmamış yerleri de gider dağıtır yeniden toplarım :kop2: 2 oğlum var aslan yumurtası gibi.Onlara bakmam lazım :good:
aynen çok seçiciler ya :D ama çalışıcaksa da kadın reyonunda çalışmasın. çünkü kızlar seçmek bilmiyor hepsini deniyor ama birtürlü seçmiyor :D

• Beğen
время

время

Üye
    Konu Sahibi
İnşallah alınırım arkadaşlar dua edin bana.

время

время

Üye
    Konu Sahibi
Yarın gidip yeniden başvuracağım. Başka yerlere de tabii. İnşallah en kısa zamanda iş bulurum. Herşeyin en hayırlısı olsun. Gerçi iş bulmam biraz zor ama çünkü sağlam bi referansım yok. Allah yardımcım olsun. :(

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Yarın gidip yeniden başvuracağım. Başka yerlere de tabii. İnşallah en kısa zamanda iş bulurum. Herşeyin en hayırlısı olsun. Gerçi iş bulmam biraz zor ama çünkü sağlam bi referansım yok. Allah yardımcım olsun. :(

ALLAH 'C.C.'dan hayırlı olanı iste :) en güzel referans 'O'dur :)

• Beğen
Sandrake

Sandrake

Üye
[ENGİN];6000048' Alıntı:

ALLAH 'C.C.'dan hayırlı olanı iste :) en güzel referans 'O'dur :)

Abi yine noktayı koydu :)

Üst Alt