Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Numara eklemeyerek kabul etmiş olsalar bile sizinle iletişime geçme kapılarını kapatmışsınız belki de bir numara yüzünden kabul görmedi başvurunuz kimbilir ? Tekrar denemekten zarar gelmez elbette bol şanslar
KayraBey
Üye
Numara bırakmadın demek. Tebrikler
время
Üye
Konu Sahibi
[ENGİN];5988908' Alıntı:
Eyvallah
- - - Eklendi - - -
Numara eklemeyerek kabul etmiş olsalar bile sizinle iletişime geçme kapılarını kapatmışsınız belki de bir numara yüzünden kabul görmedi başvurunuz kimbilir ? Tekrar denemekten zarar gelmez elbette bol şanslar
Formu eksiksiz doldurman senin açından iyidir ne kadar verirsen geri dönüşte o kadar senin lehine olur tekrar başvur ama bu kez bilgiler açık ve öz olsun
время
Üye
Konu Sahibi
Öyle yapacağım İnşallah bi sonuç alırım çok ihtiyacım var bu işe.
Ben zorda kalmadığım sürece bu tip yerlerde çalışmam.Sürekli insanların "Aaaa bu ne bi bakiyim" deyip dağıttığı yerleri gün içinde sayısız defa toparlamak.Kesinlikle bana ters Ama zorda kalırsam dağıtılmamış yerleri de gider dağıtır yeniden toplarım 2 oğlum var aslan yumurtası gibi.Onlara bakmam lazım
aynen çok seçiciler ya ama çalışıcaksa da kadın reyonunda çalışmasın. çünkü kızlar seçmek bilmiyor hepsini deniyor ama birtürlü seçmiyor
время
Üye
Konu Sahibi
İnşallah alınırım arkadaşlar dua edin bana.
время
Üye
Konu Sahibi
Yarın gidip yeniden başvuracağım. Başka yerlere de tabii. İnşallah en kısa zamanda iş bulurum. Herşeyin en hayırlısı olsun. Gerçi iş bulmam biraz zor ama çünkü sağlam bi referansım yok. Allah yardımcım olsun.
Yarın gidip yeniden başvuracağım. Başka yerlere de tabii. İnşallah en kısa zamanda iş bulurum. Herşeyin en hayırlısı olsun. Gerçi iş bulmam biraz zor ama çünkü sağlam bi referansım yok. Allah yardımcım olsun.