Lazaro 2011 Gelinlik Modelleri ve Trendleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Lazaro 2011 Gelinlik Modelleri ve Trendleri
Giorgio Novias 2011 koleksiyonu sonbahar aylarında ya da abiyede dekolteyi abartmak istemeyenler için çok şık tasarımlar sunuyor. Artık abartılı hatta elbisenin havasını bozan cepkenlere başvurmak zorunda değilsiniz. Sıradan cepkenlerden herkes çok sıkıldı. Abiye deyince akla dekolte geliyor belki fakat aşırı dekolteden kaçan bayanların olduğu da muhakkak. Hem fazla açılıp saçılmadan hem de şıklıktan fazla ödün vermeden nasıl abiye giyilir diyorsanız, Giorgio Novias 2011 tarzını benimseyin.
Ünlü Lazaro gelinliklerini herkes bilir. Abiyede ve gelinlikte özellikle de genç kızların hayalini kurduğu Lazaro tasarımları tıpkı bir rüya gibi. Düğün sezonunun olduğu şu sıralar yeni fikirler arıyorsanız ya da bir sonbahar düğünü hayal ediyorsanız Lazaro’nun 2011 gelinlik modellerini mutlaka izleyin. Seyri ve giyimi ayrı bir keyif olan Lazaro gelinlikleri kadın naifliğini ve şıklığını yansıtıyor.
2011 Gelinlik Modelleri

Lazaro’run 2010-2011 yılı için hazıladığı gelinlik modellerinde etekler ön planda. Neredeyse bütün ilgiyi etek detaylarına çekiyor diyebiliriz. Vazgeçilmez straplezlerdeki farklılık, muhtaşem omuz askıları, kıvrımlı gögüs dekolteleri ve boynu çeviren modernleştirilmiş klasik tarzlar detaylı etekler üzerinde inanılmaz duruyor. Lazaro gelinlik eteklerinde çok fazla kat, fırfır, tül ve valon kullandı. bunun yanında ışıltılı taşlar ve boncuklarda yer alıyor. Koleksiyonda sade gelinlikler oldukça az. Deniz kızı kesimleri ise azalarak devam ediyor. Renkler herzamanki gibi kırık beyaz ve krem fakat Lazaro koleksiyonunda renkli küçük detaylara rastlayabilirsiniz.

Giorgio Novias Abiye Modelleri

Koleksiyona genel olarak uzun elbiseler hakim, eteklerde ise yılın trendi fırfır ve katlar görülüyor. Kısa ve fakir kollar çok hoş. Ceketli takımlar kadınsı ve modern. Cepken modellerinde farklı yaklaşımlar sergileniyor. Gerçekten çok hoş ve farklı. Renkler ve desenler aşk kadar şımarık. Kadın vücudundan ilham alınan kesimler büyüleyici.
Giorgio Novias 2011 abiye koleksiyonu gerçek anlamda çok başarılı. Giorgio Novias, mütevazi koleksiyonuyla bir çok kadına hitap edebilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt