Lava Pixel V1 akıllı telefon ikinci nesil Android One olarak duyurulacak

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Lava Pixel V1 akıllı telefon ikinci nesil Android One olarak duyurulacak
İkinci nesil olunca snap615 bekliyordum :hmmm

Hindistan’ın güçlü firmalarından Lava, bugün ikinci nesil ilk Android One modeli gün yüzüne çıkartacak…


Google tarafından geçtiğimiz sene hayata geçirilen projelerden bir tanesi Android One olurken, Google, bu projede düşük fiyat etiketi ile belirli seviyede Android akıllı telefonları gelişmekte olan ülkelerde teknoloji meraklılarına ulaştırmayı amaçlıyor.



Android One, geçtiğimiz sene ilk olarak Hindistan’da sunulmuştu. İlk Android One akıllı telefon modelleri ise Micromax Canvas A1, Karbonn Sparkle V, ve Spice Dream Uno olarak Hindistan pazarında yerini almıştı. Daha sonra diğer gelişmekte olan bazı Asya ülkelerinde de Android One modeller sunulmuştu.

Gelen bilgilere göre ikinci nesil Android One modeller sunulmaya hazırlanıyor ve ilk cihaz da bugün resmi olarak duyurulabilir. Hindistanlı üretici Lava’nın yeni duyuracağı Pixel V1 akıllı telefonun ikinci nesil ilk Android One akıllı telefon olacağı kaydediliyor.

Lava Pixel V1 akıllı telefonun teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, yeni akıllı telefon 5.5″ büyüklüğünde 1280×720 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran içerecek. 1.3Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili yonga setinden güç alan akıllı telefon 2GB sistem belleği ve 32GB dahili beri kapasitesi ile geliyor.

Yeni akıllı telefonun arka yüzünde 13MP LED flaş ve BSI sensörlü kamera yer alırken, ön kamera da 5MP çözünürlükte geliyor. Google Android 5.1.1 Lollipop mobil işletim sistemi üzerinde çalışan Lava Pixel V1 akıllı telefon çift SIM kart desteği ile geliyor.

Lava Pixel V1 akıllı telefon 2.650mAh batarya içerirken, fiyatının da yaklaşık 177$ seviyesinde olacağı belirtiliyor.

Lava Pixel V1 akıllı telefon ikinci nesil Android One olarak duyurulacak - MaxiCep
 


Üst Alt