Launcher Dünyası [ Gir İçeri ]

Byteqin

Üye
konu orjinal ve sade keske linkler bv.vc olmasaydi google play degilde drkt indirebilseydk

Invoke

Üye
Vay be, google play linkini bile kısaltmışsın.

Bari sürümleri yazsaydın.

Apex launcher hata verdi ve sürümü de eski. (1.4.4 ney lan, 2.3.4 çıkmış.)
( Apex Pro 2.3.3 + Apex Notifier 2.0.2)

EK: Konu taa 2012de açılmış yeni fark ettim. Konu sahibi linkleri yenilemediği halde konuyu güncel tutan zihniyeti tebrik ediyorum.

Son düzenleme:
Tepkiler: .NeXuS. ve Dede

KayraBey

Üye
Nerede o KayraBey nickli arkadaş... Konuları hep günceldi... Hey gidi hey...

Tepkiler: .NeXuS. ve Invoke
eski bir konu kırık olabilir bunlarn guncel sürümleri forumda ayrı konu olarak mevcut zaten

Tepkiler: .NeXuS. ve Mücteba
CM 11 m6 sürümünü kullanıyorum. S 3 te. Ancak bazı temaları uygulayamıyorum. Cm theme engine diye bişey var. Theme chooser falan mı kurmak gerekiyor nedir sorun bilen varmı? Yada yeni sürümde mi gelicek?

CM 11 m6 sürümünü kullanıyorum. S 3 te. Ancak bazı temaları uygulayamıyorum. Cm theme engine diye bişey var. Theme chooser falan mı kurmak gerekiyor nedir sorun bilen varmı? Yada yeni sürümde mi gelicek?

-

Son düzenleme:
Tepkiler: Mücteba
Ben bunları yükledim oldu ancak benim demek istediğim bu değildi. Öğrendim ki; Cm 11 M7 nightly versiyonlarını yüklersek o zaman temada değiştirme vs olaylarını kendimiz ayarlayabiliyormuşuz ve onları destekleyen yeni temalar mevcutmuş.

Invoke

Üye

Kardeş temanın apksini yükleyeceksin. Tema Engine var yeni cm sürümlerinde. Her tema desteklemiyor ama destekleyen temalarda fontu, simgeleri, stili, bootanimationu vs ayrı ayrı ayarlayabilirsin.

Kardeş temanın apksini yükleyeceksin. Tema Engine var yeni cm sürümlerinde. Her tema desteklemiyor ama destekleyen temalarda fontu, simgeleri, stili, bootanimationu vs ayrı ayrı ayarlayabilirsin.

işte benim sürüm M6 olduğu için onda o fontu falan değiştirme imkanı yok. m7 nightly sürümlerinde varmış o olaylar. o yüzden öyle.

Arkadaşlar az ram yiyen ve temalari bol olan bir launcher önerebilirmisiniz bana.

Bu programları kullanmasını bilmiyorum yardımcı olurmusunuz. 1 numaralı programı indirdim ama pek bir şey anlamadım

Invoke

Üye
Biraz önce yazdığınız duyuruyu görür görmez bu konuya geldim.

Link kısaltma dolu. Konu güncel değil. Hatta bazı linkler kırık. (Belki çoğusu kırıktır, hepsini denemedim tabi.)

@EroL

Tepkiler: Dede

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşımızdan yeni kurallar dahilinde konusunu düzenlemesini rica ediyoruz.