Launcher 8 Pro Apk V2.0.3 (tema, Kilit, Status Bar Tek Apkda)

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
Başka sorun slaytı dikdörtgen yapınca resimleri çok Zoom yakından gösteriyor
galeri simgesinde kendi resimlerinin slaytında bir sorun yok fakat telefondaki senin resimlerini ekleyince resim büyüklüğünden dolayı hatalar rastlanabilir.doğaldır

Bu seferde anallock kilit uygulamasını kaldırmadım sistem dosyası olarak sabitlendi ve hiç bir şekilde müdahale edemiyorum. Virus olabilir mi. Çünkü sistem uygulamaları bile hiç olmazsa uyarı veriyor bu tamamen yetkileri gizledi

Son düzenleme:
Tepkiler: AVCIUGUR

AVCIUGUR

Üye
    Konu Sahibi
ayarlar-güvenlik -cihaz yöneticilerine gir-anal lockscreen tiki kaldır-bi daha uygulama yöneticisine gir ve kaldır bir de bunu yapmasının amacı telefona uyumluluk sağlaması ram olur stabilite olur her zaman çalışması için alması gereken izindir.yani bunu yaparak sorun yaşamazsın.istediğinde kaldırabilirsin.virüs değildir.
Hocam yaptimda bu bildirimi acmak isteyince sifrenize erisebilir diyor guvenilirmi sizce
erişilebilirlikleri açmışsın kardeşim.bu istemesinin nedeni gelen cevapsız arama ve mesajları göstermek istemesidir.hiçbir sorun yoktur.

OH be baya korkuttu van canavarı gibi duruyordu. Eyvallah canlar

drag10

Üye
kardeşim ben bunun status barını ayarlayamadım hala eski status bar duruyo telefonum galaxy wonder ?

Cok tesekkur ederim

Serhan

Üye
Teşekkürler

Eline saglık kardesim.

Kardesim linke tıkladığımda dosya bulunamadı diyor

yoran09

Üye