Laptop'umun ekran kartı değiştirilebilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
Laptop'umun ekran kartı değiştirilebilir mi?
asus 50pjı marka dizüstü bilgisayarımın ekran kartı yetersiz geliyor sizce değiştirilmesi mümkün mu? Veya güncellemeri falan var mı? Mobile
Intel(R) 4 series express chipset family
dac türü: internal
yaklaşık toplam bellek:814mb
ayrıca işlemcisi intel(R) celeron(R) cpu 900 @ 2.20gHz, ~2.2GHz
RAM'DE 2048 MB
ayrıca bu sistem cod5waw 'i çalıştırır mi?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar acil yardım..

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
asus 50pjı marka dizüstü bilgisayarımın ekran kartı yetersiz geliyor sizce değiştirilmesi mümkün mu? Veya güncellemeri falan var mı? Mobile
Intel(R) 4 series express chipset family
dac türü: internal
yaklaşık toplam bellek:814mb
ayrıca işlemcisi intel(R) celeron(R) cpu 900 @ 2.20gHz, ~2.2GHz
RAM'DE 2048 MB
ayrıca bu sistem cod5waw 'i çalıştırır mi?

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar acil yardım..

Bilgisayarina ait Marka ve Model bilgilerini dogru olarak verebilirsen daha net yardimci olabiliriz.:oke:

Ayrica laptopunuzun ekran kartinin degistirlebilme ihtimali olsa bile yuksek fiyatlar soz konusu olacagi icin masrafli bir islem oldugunu bilmenizde fayda var.

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
marka asus
model 50pıj model

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
marka asus
model 50pıj model

Asus K50IJ-BNC5 gibi olmasi gerek. K serisi mi? Seriye ait harfle beraber ornekteki gibi komple yazar misin? Uzerindeki yada altindaki etikette yazmasi gerek. Eksikli bilgi veriyorsun.

[h=3][/h]

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
Asus K50IJ-BNC5 gibi olmasi gerek. K serisi mi? Seriye ait harfle beraber ornekteki gibi komple yazar misin? Uzerindeki yada altindaki etikette yazmasi gerek. Eksikli bilgi veriyorsun.

[h=3][/h]

fransa'dan alındı.
P50ıj yazıyor alttaki etikette bu marka ve model.
http://www.ucuzu.com/dizustu-c3100/asus/p50ij-sx177d-p45835043/ozellikler.html

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
mesela?

- - - Eklendi - - -

abi bilgisayardan çokkk memnunum sadece ekran kartı sorun.. O değişirse en az 3yıl daha kullanırım diye düşünüyorum.

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
mesela?

- - - Eklendi - - -

abi bilgisayardan çokkk memnunum sadece ekran kartı sorun.. O değişirse en az 3yıl daha kullanırım diye düşünüyorum.
dizüstü bilgisayarların parçaları masaüstü bilgisayarlardan daha pahalıdır. bi de bunun değiştirilmesi için teknik servis parası var. laptop fransa malı diyorsun. burda yaptırman lazım servise gönderipte al tak bunu diyemezsin. en azından göndersen bile ne zaman gelir artık yurt dışına gönderilir mi gönderilmez mi hiç bilmiyorumm. :hmmm

• Beğen
Tepkiler: tguzel7
besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
ama ben biliyorsan bir fiyat soruyorum. Yada araştırmak için referans bir site istiyorum. Açıkçası ekran kartımin marka ve modelini de tam bilmiyorum.

__xXx__

__xXx__

Üye
vallaha ben laptopun ekran kartı ve ana kartı degistirilemiyor diye bilmiyorm

besim.farhan

besim.farhan

Üye
    Konu Sahibi
kimse öyle birşey demedi bide bazıları değiştirilebiliyormuş.

muqiwara

muqiwara

Üye
Laptoplarda Parça Değişimi Neredeyse Bi Laptop Parası kadar'a mâL oluyor. Ama Yinede Karar Senin.

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
Gec cevap icin kusura bakma. Ekran karti degistirme projeni bilgisayarin icin iptal etmelisin. Bunun icin uygun altyapisi yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt