Laptop'um hızlımı nsl anlayabilirim nsl ölçebilirim

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Laptop'um hızlımı nsl anlayabilirim nsl ölçebilirim
mrb maxicep ailesi yardımlarınızı bekliyorum
asus core2duo, 2.4ghz, 2gb ram, NVIDIA GeForce 9300M GS(256mb) ,250gb hardisk özellikli bir laptopum var
Hızını nsl ölçebilirim veya ölçebilecegim bir teknik varmı yani kısacası şuanda bilgisayarımın hızlımı yoksa yavaşmı oldugunu anlamak istiyorum
Forumda verilen
http://www.maxicep.com/pc-teknik-ya...oldugunu-test-etmek-ister-misiniz-109719.html

linkteki asaltesti denedigimde 16sn de bitiriyor sizce özelligine göre yavaşmı ,iyimi, hızlımı,
yavaşladıysa ne yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum

Not:Sag alt tarfta gereksiz hiçbirşey çalışmıyor
Çalışanlar:Nod32 4.0, synaptics, pil göstergesi, lan baglant göstergesi ve saat

Uruloki

Uruloki

Üye
bence bir laptop için iyi diyebilirim yani iyi ztn bir laptoptan en fazla ne kadar bekleyebilirsin ki

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet orası öle ama şuanda çalışan hızı hakkında bilgi almak istiyorum.
Yani acaba yavaşladımı veya hızlandırmak için napabilirm interntteki tüm yolları denedim bir çok şey devre dışı vistada ya olmadı en sonunda geçecegim XP ye uçacak makina:ehe

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Fena değil...Birde XP ye geçip dene istersen...Sistem optimize yazılımlarından birini kullanarak , sistemini daha kararlı hale getirebilirsin...Daha sonra deneme yap bence...Aradaki farkı göreceksin...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şuanda vista kullanıyorum ve optimize olarak Advanced SystemCare f ull kullanıyorum

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Birde dene...Yalnız ayarlarını bilmiyorsan fazla kurcalama...Ve tabiki bu sistem XP de çok daha verimli olur...

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
vistada verim alabilcegim program varmı

Uruloki

Uruloki

Üye
abi ne yapcan vistayı yok tema iyi diyorsan yükle xp yükle tema fıstık gibi olmadı win 7 yükle xp kadar hafif vista kadar güzel onu dene

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Evet katılıyorum...Vista da aradığın görselliği , XP de istediğin hızı Seven da bulacaksın...

skynet

Üye
arkadaşım bendede asus core 2 duo 1.83Ghz 3Gb ram 128 Ekran kartı 120 Gb Hdd olan leptop var ve vista kullanıyorum hızından gayette memnunun o testi yaptığımda 9.20 saniye sürüyor kaldıki senin donanım benden daha iyi performansını arttırmak istiyorsan everest programını yükle başlangıç programlarının gereksiz olanlarını ordan kaldır vista nın kendi defender yerinden çoğu nu kaldıramıyorsun zaten sağ alt tarafta bazıları uygulamalar gözükmez bu yöntemi dene eminin hızın dahada artacaktır...

aspaw33

Üye
6 sniye fakat pc ağır siklet şampiyonu çok yavaşş xD:off:

8D,li

Üye
BANA KALIRSA VİSTA,GİBİ WİNDOWSUN DİĞER SÜRÜMLERİ Bİ İŞE YARAMAZ.BENCE EN GÜZELİ XP.BİDE HIZIMI NASIL ÖLÇEBİLİM DEMİŞSİN.CTRL+ALT+DELETE YAPARAK ÇIKAN ŞEYE İYİCE BAK ORADA PERFORMANS YAZACAK.ORDA GRAFİK OLARAK GÖSTERİYO ZATEN.BİDE GRAFİKTEKİ ÇIKAN SAYI RAMINI GEÇİYORSA BİLGİSAYARIN YAVAŞ DEMEKTİR...:oke:

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
işlemci ve ram yeterli düzeyde.Ekran kartı cok iyi değil ama bircok piyasa oyunlarını acar.Xp sistemini yüklersen daha cok verim alırsın.

Üst Alt