Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
laptopum çöktü ne yapamalıyım
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
elizkundura
Üye
Konu Sahibi
laptopum çöktü ne yapamalıyım
selam arkadaqşlar elimde dell inspiron 5010 laptop vara ve çökmüş durumda şimdine yapmalıyım nasıl format atacam buna sqaygılar
' KalendeR '
Üye
Çöktü derken yazılımsal bir çöküntü söz konusu sanırım.Format atmayı engelleyici durum ne onu anlamadım ?
Silinen Üye 166392
Kapalı Hesap
çöktü derken hiç açılmıyo mu?
mehmetkabaoglu
Üye
format atacaksın kardeşim yüklemek istediğin sistemin cdsini tak boot ayarını yap yeniden yükle .
Quaresma53
Üye
sanırım arkadaş format atma konusunda sıkıntılı onu da burdan anlatmak biraz zor bence prof birinden yardım al format atmayı bilmiyosan yani daha önce yapmadıysan hiç bulaşma derim ben
sanırım arkadaş format atma konusunda sıkıntılı onu da burdan anlatmak biraz zor bence prof birinden yardım al format atmayı bilmiyosan yani daha önce yapmadıysan hiç bulaşma derim ben
bulaş kardeşim inan bana hiç zor değil ben ilk format attığımda nasıl diye korkuyordum ama korkacak birsey yok. Mesele işi rayına koymakta. Sonraı kendi gidiyor.