ByKatre
Üye
-
Konu Sahibi
-
Nasıl TAm Anlamadım sen 6 taksiti seçmedin miYapıştırdık hayırlısı bakalımAma adamlar indirimi kargodan çıkarıyor o da ne ya 20 tl Birde 6 taksit i seçtim eminim ama sipariş takipten tek çekim yapmışım fiyatı görünüyor inşallah bir sıkıntı çıkmaz.
| Toplam: | 1,279.92 TL |
bekleniyor onay demek seninki tamam olmuş bankadan mesja geldiyse yarın ararlar seniaramazlarsa sen ara hemen veriliyor kargoya bugün gelmiş benim 1 günde6 taksit seçtim ama sipariş takibe geliyorum
yazıyor normalde 1305 tl 6 taksitli hali. durum bekleniyor diyor.[TFOOT] [/TFOOT]
Toplam: 1,279.92 TL
aynen öyle6 taksit seçtim ama sipariş takibe geliyorum
yazıyor normalde 1305 tl 6 taksitli hali. durum bekleniyor diyor.vallahi zam geldi[TFOOT] [/TFOOT]
Toplam: 1,279.92 TL ucuz yırttım. ne kadar çok oynuyor bu fiyatlar ya
bi de uzaklığa bolua 1 günde geldi @messevim hocamın gümşhaneydi sanırım 2 günde gelmişKargo yollanan şeyin kilosuna göre değişir
Aynen bide uzaklığa göre değişir
uzaklık ama köy yerde olunca yine 2 gün olduAynen bide uzaklığa göre değişir
Bizim köye kargolar geliyoruzaklık ama köy yerde olunca yine 2 gün oldu
Yanlis anlamadysam freedosa win 8 kurmami ?Antalya benim kibi 8 lik usb bellek bulup w8 iso bulmam lazım dvd den olmuyormuş haberleri aldım
bize bi ptt geliyor başka yokBizim köye kargolar geliyor
Evet :-)Yanlis anlamadysam freedosa win 8 kurmami ?
Yok dvd ile.kurabilir bende ole yapmstimEvet :-)
ya uefi ayarını kapatıp dvd ile kurmalı uefi ayarını bilmiyorsak usb ile kurmalıYok dvd ile.kurabilir bende ole yapmstim
ben olur diye biliyorum normal ama @The Nightmare yapamamaış rüfus ile usb ye yazdırınca halletmişYaw yok vala ben ole ayar mayar urasmadim taktm pc gordu zaten freedos menusunde ordan yukle.falan haloldu bnmki tabi pc den pc yede degsebilir blki
Aynen dvd ile oluyor cgu kezben olur diye biliyorum normal ama @The Nightmare yapamamaış rüfus ile usb ye yazdırınca halletmişbende sıkıntı yok
o zaman pc den pc ye değişiyor bakalıjm bi alayım hele sabırsızlanıyorumHayırlı olsun, ben DVD den kurdum. Sadece sırası değiştirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?