Haber Laptoptan Geçici Ağ Kuruyorum S3 Görmüyor Yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

recomanbey

Üye
    Konu Sahibi
Laptoptan Geçici Ağ Kuruyorum S3 Görmüyor Yardım ?
Arkadaşlar s3 var laptop geçici bilgisayarlar arası ağ kuruyorum iphone , nokia felan görüyor ama s3 telefonum bu ağı görmüyor ne ayarı yapmam gerekiyor ..

Teşekkürler ...

achambo

achambo

Üye
android sıkıntısı o görmüyo

Invoke

Invoke

Üye
android sıkıntısı o görmüyo

Ne alaka la, onun ayarı vardır, ne ayarı yapılmalı bilmiyorum, vaktinde araştırmış ama bulamamış ama şöyle bir örnek vereyim, xxx marka modemimi görmüyordu telefon, ama pc falan görüyor sıkıntı yok. yyy marka modem vardı evde, onunla denedim onu hepsi gördü :D Yani bir ayarı vardır, Semih =P

• Beğen
Tepkiler: .caner.
achambo

achambo

Üye
Ne alaka la, onun ayarı vardır, ne ayarı yapılmalı bilmiyorum, vaktinde araştırmış ama bulamamış ama şöyle bir örnek vereyim, xxx marka modemimi görmüyordu telefon, ama pc falan görüyor sıkıntı yok. yyy marka modem vardı evde, onunla denedim onu hepsi gördü :D Yani bir ayarı vardır, Semih =P

mesela symbianda paylaştığımı da androidler görmüyodu rootla bir ayr değişmek gerekiymuş herhalde

GrknYavas

GrknYavas

Üye
Buyrun beyler sorununuzun cozumu : Connectify , bu programın fullunu bulun kurun sorun cozulsun :)

sienon

Üye
kardeşim benim bildiğim geçici ağlari andoridler görmüyor normal haliyle rootla felan belki biraz kurcalanarak yapılabilir ama internette virtual router adinda bir program var derdine derman aynı sıkıntıyı bende yaşadım bu programı bilgisayarına kuruyosn start diyosun ve telefonundan internette girebiliyosun. telefonlardaki wifi hotspot gibi çalışıyor aynı hatta kablosuz internetini bile dağıta biliyor.

Üst Alt