Keş Remzi Üye Benimkinede su dökülmüştü para yoktu vermeedim bozulmuştur sanıyordum amaa sadece klavye bozuk baska bir sorun gremdim laptopu klavyeyle kullann tek türk olabilirim belki
Benimkinede su dökülmüştü para yoktu vermeedim bozulmuştur sanıyordum amaa sadece klavye bozuk baska bir sorun gremdim laptopu klavyeyle kullann tek türk olabilirim belki
gGamer Üye Abe bilmiyorum ne kadar zaman geçti ehe Ama hala sorun varsa (klavye düzenini kontrol et Türkçe qwerty olsun f klavye düzenine Benziyor)
Abe bilmiyorum ne kadar zaman geçti ehe Ama hala sorun varsa (klavye düzenini kontrol et Türkçe qwerty olsun f klavye düzenine Benziyor)
Baydırman Moderator gGamer' Alıntı: Abe bilmiyorum ne kadar zaman geçti ehe Ama hala sorun varsa (klavye düzenini kontrol et Türkçe qwerty olsun f klavye düzenine Benziyor) Genişletmek için tıkla ... Sağol yeğenim anında cevap verdin
gGamer' Alıntı: Abe bilmiyorum ne kadar zaman geçti ehe Ama hala sorun varsa (klavye düzenini kontrol et Türkçe qwerty olsun f klavye düzenine Benziyor) Genişletmek için tıkla ... Sağol yeğenim anında cevap verdin