Laptopa kolonya döküldü :D

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Laptopa kolonya döküldü :D
bizim yeğenler klavyenin üzerine biraz kolanya dökmüşler ben evde yoktum geldiğimde hemen ters çevirdim kuruladım bir gün öyle bekledi bugün açtım çalışmada bir problem yok ama klavye tuşları kendi kendine basıcaz basıyor mesela a harfine basıyorum o yazıyor t harfine basıyorum c yazıyor hep karıştı tuşlar servis bana çok uzakta bu aralar gidemem usb klavye kullanıyorum şu an problem yok servise gidince klavyeyi değişırlermi yoksa sadece temizlermi veya böyle kalsa ilerde problem olurmu

Tepkiler: EroL ve Tuba.Erva

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Abi garantiliyse bence uğraşmazlar söküp temizlemekle.20-30 liralık bişeyse yenisini verirler gibime geliyor.
ama ora Kayseri.Belli olmaz
Senin yeğenler ne canavar bir şeydir yahuGönder 1 gün onları bana da bak nasıl uslu duruyorlar

Tepkiler: Mehmet
abi bittin sen bittin
ama benım laptop toparlandıysa senın hayli toparlanır

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Hee laptopa dökmüşler.Ben sade klavye anladım.abi geçmiş olsun.
Değişmezler parça istetirler veya ellerinde olanı kullanırlar sen ödersin.Başıma geldi.

kızamıydurda sımdı abim yiğen sonucta

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yok yahu ne kızması canları sağolsun Anıl ne kadara yaparlar tahmini olarak

Tepkiler: Tuba.Erva
gitti paracıklar

Tepkiler: minoo

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
paracıklar

Tepkiler: Tuba.Erva ve minoo
abi sen üzerıne soguk su iç
konunu güncel tutalım o arada

Hepimizin başı sağolsun

Tepkiler: Mehmet ve Tuba.Erva

pelın_

valla benımde cay dokuldu senn dedıgın herseyı yaptım olmadı sımdı copte umarım senn kı öle olmaz

ChavRash

Emekli Yönetici
Kablolara ulaşmadıysa yine 150 - 200 liraya kurtarabilirsin abi, ulaştıysa şayet eskiciyle pazarlık yaptın mı 10 liraya falan verirsin.

Tepkiler: Mehmet, 'Şeref', EroL ve 1 kişi daha
Kablolara ulaşmadıysa yine 150 - 200 liraya kurtarabilirsin abi, ulaştıysa şayet eskiciyle pazarlık yaptın mı 10 liraya falan verirsin.

bu msjdan sonra mehmet abi ortadan kaybolur kendimi nerden atsam dıye

ChavRash

Emekli Yönetici
Dost acı söylermiş n'apalım.

Tepkiler: Mehmet, 'Şeref', Kobra_FighterTR ve 1 kişi daha
Temizlerler büyük ihtimal , kolanya sonuçta 8.5-1.5 oranında etil alkol-su karışımı...Elektronik devreleri temizlemede genellikle etil alkol kullanıldığı için çok zarar gelmez...

Tepkiler: Tuba.Erva
vayy kardesım konustu
abi hadi iyisin
Temizlerler büyük ihtimal , kolanya sonuçta 8.5-1.5 oranında etil alkol-su karışımı...Elektronik devreleri temizlemede genellikle etil alkol kullanıldığı için çok zarar gelmez...

Tepkiler: Mehmet ve brook_218

Xilence

Kapalı Hesap
Geçmiş Olsun.

hp nin adı batsın benımkıde hp bitirdi benı ömrümü yedi