laptopa kahve doktum yardım lutfen

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ase00

Üye
    Konu Sahibi
laptopa kahve doktum yardım lutfen
arkadaslar bugun laptop acıkken kahve dokuldu ama asırı degıl bardagın ceyregı kadar bısey. hemen fısten cekıp pcyı kapatmadan ters cevırdım sonrada kuru bezle sıldım ama aralardan bıraz kactı. sonra butun tuslara tek tek bastım calıstı bı probleem yoktu. 2 dakıka sonra klavye takıldı devamlı e harfıne basmaya basladı tusa baktım basılı degıldı sonra dıger tuslara bastım hıcbırı calısmadı yanı artık klavyemde hıc bır tus calısmıyor suan bıle ekran klavyesıyle yazıyorum. klavyemdekı tuslar yapıskanlı degıl cıkar tak sıstemlı. hepsını cıkardım kuru bezle ıyıce kahveyı sıldım tekrar taktım hatta fon makınesı bıle tuttum amaa basmıyor tusllar napmam gerek yardım eedermısınız bu arada markası toshıba c660

Quaresma53

Quaresma53

Üye
su olsaydı fön makinesinin işe yarayabilceğini söyleyebilirdim ama kahvenin kıvamı vs daha katı olduğundan kuruduğunda yapışmış olabilir yani buharlaşıp uçma durumu olcağını sanmıyorum su gibi... o yüzden bence garantisi vars servise götür kullanıcı hatası derlerse de yapcak bişey yok. eğer garantisi yoksa zaten sorun olmaz git bi baktır benim tavsiyem fazla kurcalayıp daha büyük bir zarara yol açma :s geçmiş olsun tekrar. bidaha pcnin 2 km ötesinde bırakırsın kahveni heralde =)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt