Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Laptop yardım !!
Sponsorlu Bağlantılar
İbrahim A.
Üye
Konu Sahibi
Laptop yardım !!
max. 1500 tl ye laptop arıyorum.orta düzey bişey arıyorum.
benim bulduğum hp g6-2305st nasıl bilgisayar ısınma sorunu var mı?
Mr.Wick
Üye
hp ye pek yaklaşma yeni kasalarında ısınma sorunu giderildi diyolardı ama ben hala güvenmiyorum. Asus, lenovo, dell felan alırsan rahat edersin.
yunus486
Üye
Dell bence o fiyatın hakkını veren laptoplar yapıyor en iyi tercih Dell olur bence
Mr.Wick
Üye
Dell:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
,
Lenovo:
Asus:
Bana sorarsan Asus al. Gerçekten güzel makine yapıyolar.
İbrahim A.
Üye
Konu Sahibi
Hocam asusun nasıl bi marka olduğunu biliyorum ama lenovo ve dell hakkında fazla bi bilgim yok.
Dell ve lenovoda ürün sağlamlığı,garanti vs. nasıl?
öneriler için teşekkürler şuanda en iyisi asus gibi geliyor bana
Hocam asusun nasıl bi marka olduğunu biliyorum ama lenovo ve dell hakkında fazla bi bilgim yok.
Dell ve lenovoda ürün sağlamlığı,garanti vs. nasıl?
öneriler için teşekkürler şuanda en iyisi asus gibi geliyor bana
Asus, lenovo, dell bu üçüde çok güzel makine. bana sorarsan asus bu ikisinden bi tık daha önde. kasa kalitesi olsun soğutması olsun performansı olsun, ve en önemlilerinde biri müşteri hizmetleri açısında asus senin için daha iyi bir tercih olur.
İbrahim A.
Üye
Konu Sahibi
hp coolsense diye bir yenilik getirmiş.bir arkadaş 2 ay önce g6 serisinden bir pc aldı.oyunda ve normal kullanımda hiç sıkıntı yaşamadığını söyledi bütçeye göre en uygunu hp gibi gözüküyor.yorumlarınız için teşekkür ederim.
hp coolsense diye bir yenilik getirmiş.bir arkadaş 2 ay önce g6 serisinden bir pc aldı.oyunda ve normal kullanımda hiç sıkıntı yaşamadığını söyledi bütçeye göre en uygunu hp gibi gözüküyor.yorumlarınız için teşekkür ederim.
lenovo z500 kullanıcısıyım şiddetle tavisye ediyorum gta 4 ü en yüksek ayarlarda gölgeler orta şekilde 3 saat kasmadan oynayabilirsin 3 saat sonra biraz kasma oluyor hem oyun oynamak hemde gündelik işlerini yapmak için alacaksan z500 tam sana göre