laptop vs tablet

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

elaziz031

Üye
    Konu Sahibi
laptop vs tablet

ikisi arasinda kaldim cok oyun oynamam tabletin batarya performansı daha iyi yurtta kaldıgım icinde tablet daha mantikli gelior
evde 1 tane laptop mevcut ama 3 yılık

Metalnemre777

Metalnemre777

Üye
Pc tabikide

- - - Eklendi - - -

Pc tabikide

mrt-06

mrt-06

Üye
netbook al

15097

15097

Üye
3 yıllık laptop özellikleri neler? rami falan yani? eğer işini gören bir laptopsa tablet al.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
Netbook, minibook , Ultrabook ,MacbookAir Bunlardan birini seç bence bütçene göre
Tablette bikere adam gibi yazı yazılmıyo seri şekilde.. Kişisel olarak hiçç ısınamadım.

muqiwara

muqiwara

Üye
Kardeş oyun oynamıyorum , sadece müzik dinlemek , internette gezinmek veya film izlemek gibi şeyleri yapacaksan ve yurt içinde Tablet İdealdir.
Ancak Oyun oynayacağım. Oyunlarda Kasam vb. şeyler olmasın diyorsanda Laptop tavsiye ederim.
Tercih Senin :)

mrt-06

mrt-06

Üye
internet için tablet önermem ama ipad alcaksan internet iyi ama android insanı delirtiyor internette müzik resim vb. şeyler için çin malı tablet al ama oyun oynamayacaksan netbook al film-internet performansı tablete(android) bin basar

Sciondar

Sciondar

Üye
laptop oyunlar bakımından daha iyi ama tablette daha rahat ve güzel :)

Del Rey

Del Rey

Üye
PC'nin yapabildiklerini yapabilecek olan tek tablet Apple iPad'dir. Bunun dışında biraz daha profesyonel anlamda kullanacaksan aldığın şeyi, mesela Photoshop CS6 ile fotoğraflarını düzeltecek veya grafik oluşturacaksan; tam anlamıyla internette sörf yapacaksan PC daha iyi.

Hatta unutmadan, Apple Back to School ile birlikte bir Mac Book Air alman daha hayrına olacaktır. Oyun da oynamıyormuşsun, bir Mac PC'den daha iyidir.

• Beğen
Tepkiler: tlgcn38

ibrahimkoc_1907

Üye
içine windows yuklenen bir tablet alabilirsin

abandonware

abandonware

Üye
içine windows yuklenen bir tablet alabilirsin

o win8 çıktığında olur :evet:

- - - Eklendi - - -

PC'nin yapabildiklerini yapabilecek olan tek tablet Apple iPad'dir. Bunun dışında biraz daha profesyonel anlamda kullanacaksan aldığın şeyi, mesela Photoshop CS6 ile fotoğraflarını düzeltecek veya grafik oluşturacaksan; tam anlamıyla internette sörf yapacaksan PC daha iyi.

Hatta unutmadan, Apple Back to School ile birlikte bir Mac Book Air alman daha hayrına olacaktır. Oyun da oynamıyormuşsun, bir Mac PC'den daha iyidir.

@ilk cümle; hayır surfacelerdir; ipadler pc olmadan oldukça kısır davranıyorlar = tablet pc ile telefon arasında bişi.

tlgcn38

tlgcn38

Üye
gel tabletten vazgeç.. iş adamı değilsen tabi

mrt-06

mrt-06

Üye
hayatımda android tablet kadar saçma bir alet görmedim. aldığıma bin pişman oldum sattım kurtuldum bu boş aletten...

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap

ikisi arasinda kaldim cok oyun oynamam tabletin batarya performansı daha iyi yurtta kaldıgım icinde tablet daha mantikli gelior
evde 1 tane laptop mevcut ama 3 yılık

Oyun oynamayacaksan harici ekran kartsiz 12-14 inch arasi notebooklar mobilite(pil omru-tasinabilirlik-uygulamalar) icin fazlasiyla isini gorecektir.
Harici ekran kartli modele verecegin farkla yuksek kapasiteli SSD-Ram takviyesi yaparsin, ozaman performans ve mobilitende ekstra artis saglarsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt