LapTop veya Notebook Tks Ile AlnıR ...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MayHoş19

Üye
    Konu Sahibi
LapTop veya Notebook Tks Ile AlnıR ...
Pc durumu :
2 Gb Ram
1 Gb Ekran Kartı (512) de olabılır
Core 2 Duo İşlemcılı Bsey Arıyorm
Nokia E75 elımde (Garantılı orjınal temız telefon) var onu verıp uste de pc durumuna gore nakıt verıp pc yı alıcm o sekılde kabul eden ark.ler msn eklesnler konusalımmm

Msn : [email protected]

ellinika

Üye
LENOVO 3000 - V200
İŞLEMCİ: Intel Core 2 Duo 800 MHz. 2.20 GHz. 4 MB Cache Bellek T7500 İşlemci
RAM: 2 GB DDR2 667 Mhz. (Max.4 GB) Ram
SABİT DİSK: 160 GB SATA (5400 Rpm) HDD
EKRAN KARTI: Intel GMA X3100 Max. 256 MB Ekran Kartı
İŞLETİM SİSTEMİ: Microsoft Windows Vista Home Basic Tr-İng
Dahili Webcam, Bluetooth, Wireless, Parmak izi okuyucu, Yüz tanıma

MayHoş19

Üye
    Konu Sahibi
kardesm bnm bu pc de oyun da oynanack sen 256 ekran kartı demıssın ama bnm oyunda en az 512 ıstoyr snn ekran kartı kaldırır mı kalıdrmaz mı bana bunu bı acıklarsan ve laptop resmlernı yolllarsan sewnırım daha sogrusu msn ekle sen konusalm aksam 6 dan sonraa Qkk ???

ellinika

Üye
msn kullanmıyorum vaktim olmuyor.
cihazın resimlerini googlede aratırsın birebir aynı çünkü cihaz kullanılmadı hiç...
kutusundan çıktı yattı hep üzerinde çiziği bile yok.
oyunu açıp açmayacağı konusuna gelince, gelirsin yüklersin denersin... açarsa alırsın açmazsa almazsın...
sonuçta kaçağım göçeğim yok...
sana cihazın fiyatı açısından bir link veriyorum incelemeni tavsiye ederim. bu modelde 1,73 işlemciler de var ama onlardan fazla performans bekleme zaten 1,73 işlemcilerin fiyatı da 600 liradan başlıyor.

MayHoş19

Üye
    Konu Sahibi
pekı nerdesn sen ben ist bagcılardayım snaa nasıll ulasıcm pekı ??

ellinika

Üye
pekı nerdesn sen ben ist bagcılardayım snaa nasıll ulasıcm pekı ??

haftaiçi istanbul yenibosna;
haftasonu istanbul pendik...
gelmeden bir gün önce haber ver, laptopu getireyim...
evim pendikte işyerim yenibosnada...
bu arada cihazına istediğin rakam nedir?

MayHoş19

Üye
    Konu Sahibi
ben cıhazımı 500-550 tl arası satıorm hatta dhaa oncede koydm sıteye sahbndn.com dada var garantılı yha bnm amacm su an laptop ve bana cok lazm o yuzdn tel tks ıstıyom lazm olmasa tel cok memnunm da hanı derler ya ya candan yada canan dan vazgececksn dıye ıcım gıdıo ama saglık olsn ıste alırız gene yas kac senn ben 20 yasndaym tel no varrsa brak bana ben senı ararm..

ellinika

Üye
ben cıhazımı 500-550 tl arası satıorm hatta dhaa oncede koydm sıteye sahbndn.com dada var garantılı yha bnm amacm su an laptop ve bana cok lazm o yuzdn tel tks ıstıyom lazm olmasa tel cok memnunm da hanı derler ya ya candan yada canan dan vazgececksn dıye ıcım gıdıo ama saglık olsn ıste alırız gene yas kac senn ben 20 yasndaym tel no varrsa brak bana ben senı ararm..

linkleri incelersen cihazının ederinin 280-350 lira arası olduğunu görürsün...
benim de cihazına vereceğim para aynıdır...
350 liradan aldığımı varsaysak üstüne 500 550 lira vermen gerekecek...

--------------- Ekleme ---------------

senin istediğin fiyata 100 lira daha vererek zaten sıfırını 12 taksitle almak mümkün bunu da hatırlatmak isterim...

MayHoş19

Üye
    Konu Sahibi
sen bana el ızı okuma sensörü fln var dedın ama lınk baktıgım da eskı kasa goruyormm ve senn cıhazın ederıde 450 tl cıvarnda ben 1haftadır bu takıbındeymm ıstersn snaa bende bır suru lınk atabılırım anlıcnn bu ole bsey degıl o cıhazlarn yha sorunu vardır yada hack tır.. senn cıhaz eskı kasa mı eskı kasada yuz okuma ve parmak tanıma sensoru nasıl var bunu anlamadmm bennn ..!

bak snn kındn ıyı bı pc hemde 512 ekran kartı bunun ve fıyat 490 o zmna senn 350 TL gleır ekran kartı goz onune alırsak yanı lınk gostermeyle bsey elde edıllmez ben sana soledm tks la zaten ben para vermem anlıcnn sen kasa acıklamaısını yaparsnda memnun kalıırm ..

ellinika

Üye
arkadaşım benim yaşım 30 kendinle karıştırma!

şu linke bakarsan mouse'nin yanındaki şey parmak izi okuyucu...
işim gücüm yok bebelere yalan mı söyleyeceğim??? bana gidip üç kuruşluk bilgisayarların linkini gönderme!
gönderdiğin bilgisayarın işlemcisi T2300 benim bilgisayarımın işlemcisi 4 mb önbellekli T7500 arasındaki farkı bilmiyorsan bilmediğin konuda yorum yapma, Dual Core 2.2 işlemcili Lenovo 3000 v200 modelinin 450 liraya satıldığı linki bul gönder!!!
iftira atarak bir yere varamazsın takasta üstüne para vermem deme, cebimde param yok de anlayalım...

iyi dediğin bilgisayarın harddiski benimkinin yarısı kadar, işlemcisi benimkinden kat kat aşağı, aralarındaki farkı görmek önce bilgisayar bilgisi sonra da zeka ister...

ayrıca milletin sattığı fiyata laf söylemişsin sana altta gold bilgisayardan sıfırının fiyatını da gönderdim o da mı problemli hackli??? sen 550 diyorsun adam 630 a 12 ay taksitle veriyor buna ne diyeceksin?

sana söylenecek tek birşey var ama neyse...

MayHoş19

Üye
    Konu Sahibi
tmm demın gonderdıgın resm de yok tu abıcım ama yasına gore de agır baslı edeplı konus surda bısey yapmaya calısıoz smdı kafa kafa tks la verıosn alacm zaten ben dedm baslıkdada tks la alcm dıye ??

aynen param da yok ben ogrencıyım abıxcım ogrencı admda para ne gezer zaten lazm olmasa almıcmm herhalde..

ellinika

Üye
tmm demın gonderdıgın resm de yok tu abıcım ama yasına gore de agır baslı edeplı konus surda bısey yapmaya calısıoz smdı kafa kafa tks la verıosn alacm zaten ben dedm baslıkdada tks la alcm dıye ??

aynen param da yok ben ogrencıyım abıxcım ogrencı admda para ne gezer zaten lazm olmasa almıcmm herhalde..

bana edep öğretmek senin haddin değil, sen kendi dediklerine bak... şimdi söylediklerini de ispatla git T7500 işlemcili lenovo bul 450 liraya gel!!! insanlara çamur atmak kolay, ispatlamak zor değil mi???
telefonuna 280 lira veririm cihazımın fiyatı da 800 liradır, işine geliyorsa... gelmiyorsa kimse kimseye bedava mal vermez... ben senle münakaşa etmek zorunda değilim malımın özelliklerini yazdım, piyasasını gösterdim, cebinde paran varsa alırsın yoksa rahatsız etmezsin!!!

o çok güzel dediğin dell bilgisayarları da git kadıköyde sana adres vereyim 280 liraya satıyorlar...

aşkım34

Üye
başa baş değişelim leptopla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt