Laptop usb girişlerini görmüyor

Sponsorlu Bağlantılar

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
Laptop usb girişlerini görmüyor
Arkadaşlar dell marka laptobuma format atıp win7 kurduktan sonra 3usb girişinin sadece 1'ini görmeye başladı, aygıt yöneticisinde görüyor usbleri tanımlayaman aygıt demiyor örneğin mouseyi usb girişine yarım sokunca ışığı yanıyor ama çalışmıyor tamamen takıncada ışıkta gidiyor. bios ayarlarındada sorun yok enabled durumda aygıt yöneticisinden kaldır deyip pcyi yeniden başlattım yine düzelmedi lüften acil yardım edin laptobu babam kullanıyor düzeltecem diye bozdun diyor:(:(

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
tüm driverları sitesinden indirim düzgünce kurdun mu ?

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
evet sadece aygıt yöneticisini açınca bir aygıta bilinmeyn aygıt diyor o hangisi anlayamadım ama usblerin olduğu bölümde deil yani sorunun onda olduğunu sanmıyorum usbler sorunsuz çalışıyor olarak gözüküyor birde 1tanesi çalışıyor sorunsuz ama diğer 2sinde hiç bir belirti yok

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
şarjdan çek pc yi kapat. sonra bataryasınıda çıkart.

biraz bekle 30 sn fln bataryasını tak ve pc yi aç bakalım. :)

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
ne yazıkki öylede olmadı:(

Silinen Üye 14714

Silinen Üye 14714

Kapalı Hesap
evet sadece aygıt yöneticisini açınca bir aygıta bilinmeyn aygıt diyor o hangisi anlayamadım ama usblerin olduğu bölümde deil yani sorunun onda olduğunu sanmıyorum usbler sorunsuz çalışıyor olarak gözüküyor birde 1tanesi çalışıyor sorunsuz ama diğer 2sinde hiç bir belirti yok

Aygit yoneticisinde actiginda bilinmeyen aygitin uzerinde sag klik yapip ozellikleri sec ve acilan penceredeki sekmelerden ayrintilara bak ve koyabilirsen her sekme icin ekran goruntusu koy. Bir bakalim hangi bilinmeyen aygitmis bu?

A3rman

A3rman

Üye
Hocam bi laptopun içini açıp temizle veya driver yükle ikisinden biridir mutlaka laptop eskiyse anakart bendede öyle oldu 1-2 kere açtım temizledim düzeldi .

Ö_M_E_R

Ö_M_E_R

Üye
Sanırım senin calismiyo dediklerin usb 3.0 olanlar dell in sitesinden uygun driver kurulumunu indir sorun çözülür ( çalışmayan usb ler mavi degilmi?)

aeercan66

aeercan66

Üye
    Konu Sahibi
sorun usb 3. driverindaymış aslında yüklemiştim ama sanırım sorunluymuş onu silip yeni bir driver yükleyince sorun çözüldü yardım eden herkese teşekkür ederim.:oke: