Laptop tavsiyesi

Sponsorlu Bağlantılar

gigok

Üye
    Konu Sahibi
Laptop tavsiyesi
Merhaba değerli arkadaşlar. Ben max 2000 liralık bir laptop almayı düşünüyorum ama hangi laptopu alsam ,bir türlü karar veremedim.
Laptop ta en çok şunlarla vakit geçiririm .

Çok fazla film izlerim.
Çok fazla oyun oynarım.

Diğer internete girmek, office falan yazmıyorum.

Bu kriterlere göre bir laptop tavsiyesi bekliyorum.
Not:Msi almayı düşünmüyorum. Birde site linki vermeyip model ismi yazarsanız çok iyi olur mobilden girdiğim için sıkıntı oluyor.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Neden bilmiyorum ama msi düşünmüyorum.
tercih sizin eğer oyun oynayacam diyorsan bu işi en düşük fiyata ve kaliteye msi yapıyor. Lenovo y500'lerin sli modeline de bakabilirsin.

gigok

Üye
    Konu Sahibi

tercih sizin eğer oyun oynayacam diyorsan bu işi en düşük fiyata ve kaliteye msi yapıyor. Lenovo y500'lerin sli modeline de bakabilirsin.

Evet bu modelleri de düşünmeye başladım. Aklıma takılan bir şey var. amd nin gt 645 veya gt 650 ye denk bir ekran kartı varmı

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Evet bu modelleri de düşünmeye başladım. Aklıma takılan bir şey var. amd nin gt 645 veya gt 650 ye denk bir ekran kartı varmı
Amd'de gt serisi yok lenovo y500'de çift 650m var.

gigok

Üye
    Konu Sahibi

Amd'de gt serisi yok lenovo y500'de çift 650m var.

Gt serisi olmadığını biliyorumda hep bu lenovo,msi lerde nvdia var birde bóyle 200 tl civarı oyunlarda gt 650 performansı verebilecek amd kartlı bir laptop varmı diye soracaktım :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Gt serisi olmadığını biliyorumda hep bu lenovo,msi lerde nvdia var birde bóyle 200 tl civarı oyunlarda gt 650 performansı verebilecek amd kartlı bir laptop varmı diye soracaktım :)
amd istemenin nedeni nedirki genelde laptoplarda hd7670 kullanılır orta sınıf bir karttır ama nvidiayı tutmaz amd. Daha kolay ısınır daha az güncelleme alır. Nvidia biraz daha fazla enerji kullanır ama eğer bir kartı kötüyse bile sürekli güncellemeler amd'yi geçebilir :)

gigok

Üye
    Konu Sahibi
Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler. amd konusu sadece merak :) lenovo y500 ü düşünüyorum gayet iyi bi laptop

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Tavsiyeleriniz ve yardımlarınız için teşekkürler. amd konusu sadece merak :) lenovo y500 ü düşünüyorum gayet iyi bi laptop
evet yalnız sli kart demek sorun demek bazen geçişlerde lag olabiliyor ve y500'ün touchpadinin sıkıntılı olduğu söyleniyor iyice araştır :)

Üst Alt