Laptop Tavsiyesi Acil yardım ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aoay

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Tavsiyesi Acil yardım ?
arkadaşlar bir laptop almak isitiyorum sony ,toshiba vb markaları düşünüyorum hızlı çalışan çizim yapılabicek film izleyebileceğim sağlam güzel birşey almak istiyorum bütçem en fazla 2000 tl tavsiyerinizi bekliyorum yarın alacağım şimdiden teşekkürler

futbol123

futbol123

Üye
biraz daha ekleyip monster notebook almanızı tavsiye ederim 1.sınıf gtx560m ekran kartı var.Sony ve toshibalar özelliklerine göre çok pahalı verdiğiniz parayı hak etmez

futbol123

futbol123

Üye

aoay

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ama şuan için en fazla 2000 tl verebilirim başka bişey önerebilirmisiniz

yunus-emre23

Üye
arkadaşlar bir laptop almak isitiyorum sony ,toshiba vb markaları düşünüyorum hızlı çalışan çizim yapılabicek film izleyebileceğim sağlam güzel birşey almak istiyorum bütçem en fazla 2000 tl tavsiyerinizi bekliyorum yarın alacağım şimdiden teşekkürler
Samsung R522 notebook kullanan biri olarak son derece memnunum. Şahsen oyun oynamıyorum. Ancak 6 yaşındaki oğlum sürekli oynuyor. Batarya probleminden dolayı servise gönderdim. Servis kısa sürede bataryayı yenileyip gönderdi. Ayrıca net-book olarak Dell-1018 kullanıyorum. O da güzel. Kullanan arkadaşlar servisinden memnunlar.

typerr1982

typerr1982

Üye
alıcaksanız samsung'un b segment sınıfından bilgisayar almanızı tavsiye ederim özellik olarak yüksek kalite ve performans sağlıyor fiyat olarakta cep hiç yakmıyor i5 işlemci 4 gb ram 1gb paylaşımsız vga 64bit işletim sitemi cihazın fiyatı 1090 ile 1400tl arası samsung r540 tavsiyemdir pil ömrü ilk kullandığımda 5 saat dayandı ve inanamadım ben müşterilerime bile önerdim ve bayaa sattım kendimde bilgisayar işi ile uğraşmaktayım şuan pili 3.5 saat il 4 saat arasında değişiyor kullanıma göre

YumukluSucurta

YumukluSucurta

Üye
www.pcdepo.com/asus-n55sf-sx236v-notebook-urun6780.html 1800tl

typerr1982

typerr1982

Üye
bunada bir bak istersen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt