Laptop Soğutucu yapıyorum yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Soğutucu yapıyorum yardım!

Arkadaşlar Packard bell tj65 dt022 marka laptobum var. Bir soğutucu yapmayı düşünüyorum elimdeki 12cm lik fanı resimde koymuş olduğumu hangi renkteki daireye göre dizayn etsem daha etkili sonuç alırım üstatlarıma sormak istiyorum..
1.Yeşil bölgede küçük bi fan görüyorum hemen laptobun arkasındada sıcak hava çıkışı bulunuyor.
2 Kırmızı bölgede hiç hava alınıcak delik yok ama en çok ısınana bölgede orası.
3 Sarı bölgelerdede delikler var orda fan olup olmadığını bilemiyorum hava delikleri mevcut.

Başka fikri olan yada ek fan istermi falan lütfen görüşlerinizi bekliyorum. iyi günler dilerim.

--------------- Ekleme ---------------

Foto bu linke arkadaşlar

anemik

anemik

Üye
normalde Fan üzerine gelmemesi gerek.Bnde Acer Aspire wardı AMD işlemci cok ısınıyordu tam ısınan bölgeye denk gelen bi sogutucu aldım %50 etki etti.
Fan bölgesine koyma bnce.çnkü ztn içerden cıkan sıcak hava geri gitmemesi gerek.Sogutucu oraya etki yaparsa bi fark olmaz.Tam orta bölge en iyisi kırmızı bnce.

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
Tamam öyle yapıcam ama fan pervanesi havayı içine çekiyo dışarı değil bende düşündümki o fan pervanesine hava desteği yaparsam daha etkili olur diye ama internettede araştırdım biraz senin dediğin gibi en çok ısınan böygeye uygulamak doğruymuş. teşekkür ederim arakadaşım..

anemik

anemik

Üye
Kolay geLsin.

willrock

willrock

Üye
    Konu Sahibi
saol.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt