laptop soğutucu tavsiyelerinizi bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar casper marka laptopum var ve acayip ısınıyor biliyorsunuz bu casperlerin en büyük derdi ısı problemi ve bi kaç soğutucu denedim ve hoşuma gitmedi herhalde sonunda kendim yapacagım

xwp

xwp

Üye
kardeşim keşke elinde olsada su sebili veya ninja takabilsen ama laptoplarda bu problem çok büyük bu yüzden laptopları soğutmanın en güzel yöntemi onu daima serin ortamlarda kullanmak veya çok yüklenmemektir eğer yüklenicem diyorsan laptopa dışarıdan fanm desteği verebilirsin

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
bu arada dışarıdan fan destegi nasıl olacak

xwp

xwp

Üye
sevgili kardeşim belliki bu konuda bilgisizsin 2 adet 35 cm lik fan ile laptopun sıcak hava çıkışı dediğimiz yerin altına 45 derecelik açı ile koyarsan laptoptaki yüzde 25 lik soğumayı gözlemleyebilirsin bunun için ihtiyacın olan tek şey fanı bağlaman için bir şarş aleti yada pc nin güç kaynağından bir bağlantı
bu arada dışarıdan fan destegi nasıl olacak

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
mantıklı bı fıkır tesekkurler.

akula

akula

Üye
    Konu Sahibi
sevgili kardeşim belliki bu konuda bilgisizsin 2 adet 35 cm lik fan ile laptopun sıcak hava çıkışı dediğimiz yerin altına 45 derecelik açı ile koyarsan laptoptaki yüzde 25 lik soğumayı gözlemleyebilirsin bunun için ihtiyacın olan tek şey fanı bağlaman için bir şarş aleti yada pc nin güç kaynağından bir bağlantı

o dedikleriini zaten yaptım hatta kasaya extre gözenekler açtım ama nafile ısı halen devam ediyor bu aksam aalt kasayayı tekrar açıp bi temizlik yapıcam belki de tozdan oluyordur

xwp

xwp

Üye
bencede temizleyip sonucu bildirirsen iyi olur
o dedikleriini zaten yaptım hatta kasaya extre gözenekler açtım ama nafile ısı halen devam ediyor bu aksam aalt kasayayı tekrar açıp bi temizlik yapıcam belki de tozdan oluyordur

djkeles

djkeles

Üye
alt aksamı sok bir daha da takma ben öyle yapmayı dusunuyorum

anemik

anemik

Üye
Casper larda Acer lar gibi sanırım.Fan ları alt bölgede.Yanlarda olunca ısınma sorunu %80 azalıyor.Altta kalınca hava değişimi olmuyor. Bnce en güzel yöntem biraz para toplayıp değiştirmek.Bnde Acer wardı hemde AMD işlemci aşırı derecede ısınıyordu.2-3 saat snra ateş gibi oluyordu.Ne soğutucular denedim işe yaramadı.En fazla 1-2 saat daha fazla etki sağlıyor.
En güzeli Laptop alırken iyice kontrol etmek Fan yerlerini bile.
Ama değiştiremem diyorsan Tek li fanlar war. Ortada büyükce bi Pervanesi war onlardan tavsiye ederim En güzeli onlardı.Kolay gelsin.

Üst Alt