Laptop Soğutucu Önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sgp_0537

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Soğutucu Önerisi
Merhaba Arkadaşlar,
Başlıktada belirtmiş olduğu gibi bir laptop soğutucusu almayı düşünüyorum.
Şu an logitechin tamamen plastikten yapılma kendine bile hayrı olmayan bir soğutucusunu kullanıyorum.
Açıkçası adı soğutucu başka bir vasfı yok ısıtmaya yarıyor daha çok. O yüzden 17 inchlik bir soğutucu arıyorum.
150 liraya kadar bütçe ayırdım soğutucu için. Olacaksa 1 kere alayım bir kaç sene kullanayım diye düşünüyorum.
Zalmanın 2 modeli sürekli dikkatimi çekiyor ama karar veremiyorum bir türlü.
1. model -> Zalman NC2000

2. model -> Zalman NC3000

Neden sadece zalman diye sorarsanız eğer bir arkadaşımın 15 inchlik Zalman nc1000 laptop soğutucusunu bir süre kullanmış olmam.
Laptobuma göre küçük olmasına rağmen yarım saat 1 saat oyun oynayınca kapanan laptobum istersem 7/24 oyun oynayayım banamısın demedi o soğutucu sayesinde.
Bu arada belirteyim laptobum dell inspirion 5010(i5 işlemci,4gb ram,320 gbdd, 1 gb ati ekran kartlı bir model.)
1. model nc2000 biraz daha pahalı ama avantajı alüminyum olması. 2. model ise sadece yanları plastik merkez bölge alüminyum.
1. modelin 2 tane küçük fanı var artık ölçülerinden pek anlamıyorum 2. modelin ise 1 tane devasa fanı var. Hangisi daha iyi iş görür karar veremediğim için hala beklemedeyim.
2 model arasında tavsiyeniz veya başka bir model önerileriniz var ise şimdiden çok teşekkür ederim.

2 side çok pahalı sana çokdaha iyilerini önereyim......
keyfine kalmış ama 2 side profesyonel sogutuculardır
delikli yapısı sayesinde fanlarını istedigin yere takabilirsin
laptpun altında ısınan yerlere ve işlemci fanının oldugu yere felan

ve daha ucuz....
100tl

60tl

sgp_0537

Üye
    Konu Sahibi
Peki bu 3 fanlı soğutucu iyi performans sağlıyormu soğutma olarak.
Hoşuma gitti açıkçası. işlemciye 1 tane hddye bi tane diğerinide istediğim herhangi bi yere yönlendiririm ama iyi bir soğutma sağlıyormu fanlar mesele orası.

telefondan yazdıgım ıcın genıs bır arastırma yapamadm ama ykardak lınke bır bak derım ve googla yazıp arastırırsan ıncelemelerını ve performasını bulabılırsın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...