futbol123
Üye
Hasan asıl sen iyi misin? biri 1341tl digeri 1895tl arada 544tl fark var
berke iyi misin ?
50 lira fark var arada
Tehlike ";4637532][COLOR="DarkRed' Alıntı:
Hasan kafan mı iyi
Bende iyiyim
ben ıyıyım sen nasılsın
adamın son yazdıgı kasa 1850 lıra degılmı yaw
Öyle şey mi olur hasanyaw bu bımeks sana farklı bana farklı mı gosterıyo napıyo
Hasan al sana kopyaladım kafa mı buluyon anladımkibırı 6770m 1850 tl
otekı 7690m xt 1890
senmı yanlıs lınke bakyosun ...???
|
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
[h=2]HP Pavilion dv6-6005et (LL042EA)[/h]Sizin hayatınız, sizin eğlence tarzınız. Şimdi gidin ve yapmak istediklerinizin hepsini yapın!!
indirim 919,00 USD +KDV622,98 USD +KDV *1341,22 TL KDV dahil ** 223,54 TL x 6 KDV dahil
|
|
Hmm saol kardeşim
Önerilerini dikkate alarak büyük ihtimal bu laptobu alırım
Bi bulamadınız
---------- Eklendi @ 11:28:11 ---------- Yazıldı @ 11:24:59 ----------
Arkadaşlar bir de şunu buldum büyük bi çelişkiye düştüm
yaw hasan oda 1852tl hani arada 50tl fark vardıyaw dv6 6005 u demıyorum
---------- Eklendi @ 08:11:22 ---------- Yazıldı @ 08:09:30 ----------
bunu diyorum i7 hem benım dedıgım
Yanlış link açılmıyor.Amd ye neden istemiyorsun anlamadım.İlk ekran kartı ati (amd) dir.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ekran kartı olarak amd'ye fazla sıcak bakmıyorum ama bu modeli baya gelişmiş
Logo olayına takılma sadece nvidia çalıştırıcak diye bir kural yok 6770m ile gt555m aynı performanstalar.N55Sf gelişmiş bi model oyunlardaki performanslarını çok beğendim.
Bu battlefield 3'ün gameplayı.Adam ultra ayarda ve x16 antializing'de oynuyor.
Bu crysis 2'nin gameplay videosu yüksek ayarda oynatıyor.FPS 25-30 arası
Bu skyrimin gameplayı FPS 20-25 arası max. ayarda 1600x900 çözünürlükte
---------- Eklendi @ 15:01:28 ---------- Yazıldı @ 14:57:50 ----------
Amd de iyi ama nvidia oyunlarda daha iyi.Hemen hemen her oyunun başında nvidia nın logosu çıkıyor.Şimdiki laptobumda da amd var ama modeli düşük olduğu için fazla performans alamıyorum o yüzden de değiştirmeyi düşünüyorum...
Asus ta ful hd var ancak ful hd düzeyde oynatamaz oyunları kasar örn. bat3 crysis1-2 gta4 gibi gpu isteyen oyunlarda sıkıntı çıkartır.Seçim senin ben olsam benim gösterdiğim linkteki hp yi alırım 1341tl[QUOTE=" Tehlike ";4639125][video=youtube;7QMA8GTA2_s]http://www.youtube.com/watch?v=7QMA8GTA2_s[/video]
[video=youtube;dfkeAjDOXlo]http://www.youtube.com/watch?v=dfkeAjDOXlo[/video]
hp notebook un performansı
Bilmiyorum işte kararsız kaldım HP'nin yeni modellerinde cool sense ve güvenlik önlemleri var mesela laptobunu düşürdüğünde harddisk kendiliğinden kilitleniyor ve böylece hasar almıyor.HP'nin tasarımı hoşuma gidiyor.Asus'ta adından anlaşılacağı üzere kalite var.Beğendiğim modelde ekranı 1920x1080 yani hd.Asus'ta i5 var HP'de i7 ben laptobumu pek fazla evde kullanmayacağım için i5 daha uygun.Pil ömrü i7'ye göre daha uzun ve daha az ısınıyor.Ama i7'de muhteşem performans var.Ekran kartlarına gelecek olursak asus'ta hd var oyunlar daha yüksek seviyede oynaatır.Ekran kartı konusunda katılıyorum.Amd'de gdd5 var.Bence bunlardan ikisi de güzel makineler ama benim seçimim asustan yana olacak.
İndirimler üst üste geliyor haangisine bakacağıma şaşırdım bimeks deki indirim %20 civarına düşmüş asusun da fiyatı 2200'e çıkmış.Yeni bir HP modeli daha buldumBen hp dv6 6115et kullanıyorum ısınma problemi filan yok gayet iyi çalışıyor hp alabilirsin ssdli bir model seçmen daha iyi olur ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?