Tavsiye Laptop Öneri

Sponsorlu Bağlantılar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Laptop Öneri
Arkadaşlar abim yeni laptop alınca bana kullandığı laptopu verdi.Laptopun daha tertemiz bir bataryası bozuk onuda batarya alcam. Laptopun markası Acer Aspire 5739G.
Özellikleri:500 GB
2.0 GHZ
Windows 7
4 GB RAM
Sizce özellikleri nasıldır?

esmeran3

esmeran3

Üye
özellikler güzel ama ekran kartı ne kardeşim _?

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim 1 GB ekran kartı var sence iyimi abim 2 kullandı bana kaç sene gider?

kardeşim yeni oyunları oynamazsan bayağı gider yani oyun oynamayı pek sevmiyorsan ama bak bende hp pavilion dv7 var 16 gb ram 2 gb ekran kartı bayağıdır kullanıyorum çok oyun oynuyorum o yüzden böyle bi laptop yetiyor eğer interenete girerim eski oyunlardan oynarım diyorsan ;) bayağı bi gider

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim yeni oyunları oynamazsan bayağı gider yani oyun oynamayı pek sevmiyorsan ama bak bende hp pavilion dv7 var 16 gb ram 2 gb ekran kartı bayağıdır kullanıyorum çok oyun oynuyorum o yüzden böyle bi laptop yetiyor eğer interenete girerim eski oyunlardan oynarım diyorsan ;) bayağı bi gider
Kardeşim yeni oyunları oynayabiliyorum yani pes 14 olsun yani 2014 model oyunları oynabiliyorum:D

esmeran3

esmeran3

Üye
Kardeşim yeni oyunları oynayabiliyorum yani pes 14 olsun yani 2014 model oyunları oynabiliyorum:D

oynarsın onda sorun yok zaten bundan sonra çıkan oyunları oynayamazsın yüksek grafikli işini görür bayağı bi merak etme sen bide batarya bulursun bayağı bi işe yarar

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
oynarsın onda sorun yok zaten bundan sonra çıkan oyunları oynayamazsın yüksek grafikli işini görür bayağı bi merak etme sen bide batarya bulursun bayağı bi işe yarar
Saol arkadşım batarya fiyatı kaç tl dir ?

esmeran3

esmeran3

Üye
bakarım şimdi hemen kardeşim sanada öneririm :) bu kardeşim benim 75 Tl fiyatta normal yani merak etme

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
    Konu Sahibi
Saol Kardeşim alayım bunu en kısa zamanda çok teşekkürler verdiğin bilgiler için :D

Üst Alt