laptop mousepad

Sponsorlu Bağlantılar

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi
laptop mousepad
herkese merhaba windows 7 samsung laptopuma format attım. formattan önce mousepad ile zoom, sayfa kaydırma vs yapabiliyordum iki parmak ile şimdi tek parmak algılıyor eski haline nasıl getirebilirim ?

_RYUK_

_RYUK_

Üye
driverlarını tam yüklememissin yüklersen düzelir

-efşan

-efşan

Üye
Bilgisayarınızın sürücü diski elinizde mevcut ise, "Synaptic yahut Touchpad " yazan klasörde sürücü mevcuttur. Kurulum dosyasını çalıştırmanız kâfi gelecektir.

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi
Bilgisayarınızın sürücü diski elinizde mevcut ise, "Synaptic yahut Touchpad " yazan klasörde sürücü mevcuttur. Kurulum dosyasını çalıştırmanız kâfi gelecektir.
sürücü diski dediğiniz format atılan cd mi ?

- - - Eklendi - - -

driverı indirdim fakat güncel dedi :(

-efşan

-efşan

Üye

- - - Eklendi - - -

Format atılan cd değil. Notebook ile gelen kurulum diski vardır. Onun içerisinde bulunur sürücü. Yahut cihazda recovery mevcut ise ve recovery ile formatlama işlemi yaptı iseniz c sürücüsünde Swflash adlı bir klasörün içerisinde bulunur sürücü.

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Aygıt yöneticisinden mi yüklemeye çalışıyorsunuz sürücüyü.

kelebeginomru

kelebeginomru

Üye
    Konu Sahibi

Format atılan cd değil. Notebook ile gelen kurulum diski vardır. Onun içerisinde bulunur sürücü. Yahut cihazda recovery mevcut ise ve recovery ile formatlama işlemi yaptı iseniz c sürücüsünde Swflash adlı bir klasörün içerisinde bulunur sürücü.

- - - Eklendi - - -

Aygıt yöneticisinden mi yüklemeye çalışıyorsunuz sürücüyü.
internetten buldum :(

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
elantech olabilir, synapticks olabilir her markada değişiyor.

Üst Alt