Laptop klavye ve touchpad çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
Laptop klavye ve touchpad çalışmıyor
arkadaslar toshiba laptopuma windows 7 64 bit yukledım ancak bazı drıver larda problem verdı hepsını duzelttım sadece klavye ve mouse da arıza var. cogu zaman pc yı actıgımda yada restart attıgımda klavye ve mouse calısmıyor (aygıt yonetıcısınde sp/2 uyumlu fare calısmıyor yazıyor ve yanında unlem ısaretı) var calısmadıgı zamanlarda yenıden baslatıyorum bu sefer duzelıyor . dıger sorunlarda da boyle oluodu ama onların drıver ını yenıden yukledım sorun ortadan kalktı sımdı bu klavye ve touchpad ıcınde bı drıver bulmalıyım ama windows gereklı drıverı bulamıyor. denetım masasında sıstem ve ordanda sorun bul yapınca dıgerlerının drıverını buldu ama klavye ve touchpad drıver bulamadı , aygıt yonetıcınden surucu guncellestır yapmayıda denedım ama zaten surucunuz guncel dıyo ama hata devam edıyo bu konuda yardımcı olursanız sevınırım pc: toshiba satellite p300-133 işletim sistemim windows 7 64 bit. tesekkurler

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
toshıba nın sıtesınden satellıte p300-133 e gore drıverlerı bulup oradan yukle benımde kuzenın satellıte de farenın sayfa kaydırma yerı calısmıyordu bı kac drıver denedık aynen dedıgın gıbı oldu ama toshıbadan yukleyınce duzeldı

--------------- Ekleme ---------------

bıde tabıkı win7 64 bıte gore ındıreceksın bılırsın ama yınede soylıyeyım dedım :ehe

kinger1905

kinger1905

Üye
    Konu Sahibi
hocam toshıbanın sıteye gırdım gereklı bılgılerı gırdım ancak toplam 14 drıver cıkıo onlardanda mouse yada klavye ıle ılgılı olanı malesef yok