Laptop güvenli kipte kapanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
Laptop güvenli kipte kapanıyor
arkadaşlar benim laptopta daha önce vista yüklü idi.ben vistanın üzerine xp sp3 yükledim.yüklemeye çalışırken durmadan formatı yarıda kesip laptop kendiliğinden kapanıyordu hemde 5-6 defa oldu.sonra bi daha denedim bu defa formatı attım ve xp yükledim,hiç kapanma olmadı.

laptop normal olduğunda açılıyor ve kesinlikle kapanmıyor ama güvenli kipte çalıştırmak istiyorum biraz ilerliyor yani 1 dk sonra falan pat kapanıyor.

sizce sorun nedir?bilgisayarı hepsiburada.com dan almıştım ve halen garantisi devam ediyor.

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
güvenli kipte mi hata verio yani kapanıo sadece???

--------------- Ekleme ---------------

normal çalışmasında bi sorun var mı???

metenery1

Üye
    Konu Sahibi
normal çalışmada hiçbir problem yok,sadece güvenlik kipte açarsam kapanıyor birde mesela biosa girsem kapanıyor,format atarken kapanıyor.

franklinda

franklinda

Üye
Siz aldığınız ürüne yönelik kurulum destek bilgilerini edindikten sonra kurulum yapma yolunu tercih etmediğiniz için sorun yaşıyor olabilirsiniz ve garantisi varsa garantiye verebilirsiniz. En kolay yolu budur bence şimdi iki saat anlatırız ama yaptığınız bir hata sorunu iyice büyütebilir.

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
Bu sorunla daha önce 2 PC göçmüştü elimde...Her ikisinde de malware çıktı...Çok tehlikeli bir virüs...İyi bir antivirüse ihtiyacın var...Kaspersky veya Bitdefender kullanmanı öneririm...Tabi kesin olarak sorun budur demiyorum...Ancak mutlaka bu sorunu göz önünde bulundur...Ayrıca virüs varsa silme sırasında muhtemelen bilgisayarın göçebilir...Mutlaka önemli bilgilerin yedeğini al...Yalnız yedek alırken dikkat et...Virüsü de yedekleme ihtimalin var...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt