haydelanduka
Üye
-
Konu Sahibi
-
Hocam sarj oluyor gozukuyor ama acma tusuna basinca hicbir tepki vermiyor(fan calismiyor isiklar gelmiyor).elektirik girşi var mı sorun tam olarak hiç elektirik almaması mı yoksa elektirik alıyor fan calısıyor ama ekran gelmiyor bu mu?
Hocam simdi tamire mi vereyim?Birçok sebebi olabilir sarj cihazı, sarj soketi, besleme arızası... İlk önce sarj cihazından emin olmalısın daha sonra yine açılmaz ise makinada muhtemelen besleme arızası vardır ve sizin yapabileceğiniz bir şey değil..
Hocam dun actim oynadim sonra babam kizdi laptopu arabaya goturdu sonra istedim geri getirdi(isinmamisti ama soguktu baya laptop) sabah isim vardi once actim aciliyordu ben mutfaga gittim geri geldim baktim pc calisiyor ama monitere isik gelmiyor(laptopumun ekranini kullanmiyorum bana kucuk geliyor monitor kullaniyorum) bende fisini cektim(cekmez olaydim) tekrar taktim acilmadi.dün ısınmış mıydı ısınmadıysa ya girişte ya anakartta yada enerji kaynağında
dün kapandı mı
hocam benim pc 7 yillik hp dv5 serive veremem ama bizim bi tamirci var adam biraz kurnaz fazla para falan isteyebilir bu normalde ne kadar tutar?ekran hic gelmiyorsa ıık flan yoksa farklı kablolarla dene ya da farklı bir şarj aletiyle acmayı dene. onada sonuc almazsan donanımsaldır servis gönder. ana kartı kontrol etsinler
Anladim hocam saoluno yuzden ana kart girişini kontrol etmesi lazım adama götür sorun ne diye sor. işlem yaptırma para almaz. görmeden birşey diyemiyoruz buradan
Hocam sarj oluyor gozukuyor ama acma tusuna basinca hicbir tepki vermiyor(fan calismiyor isiklar gelmiyor).
Hocam simdi tamire mi vereyim?
Sanirim elektrigi ileten kablolar zarar gordu cunku sarj aletini taktigimda sarj aletinin yanindaki isik yaniyor ama elektrik aldigini gosteren isik yanmiyor.[/QUOTED
Dostum büyük ihtimal besleme arızası. Şarj cihazından emin isen besleme arızası muhtemel. Birde deidiğim gibi hp serisi cihazlarda sark cıhazını bagladıgında sarj soketinde mavi ışık yanar eğer o yanmıorsa ya besleme arızası yada soket arızası. Eğer soket arızası ise son kullanıcıya yani size ortalama 50 tl maliyet açar. Eğer besleme ise adam kendi yapıyor ise 70 civarı cıkar ama baska yere yaptırıyorsa 100 150 arası fiyat verir.. Nerden biliyorsun dersen benim laptop onarım servisim var yani o işi be yapıyorum.. Kolay gelsin boşa kablo ile falan uğrasma git işi anlayana göster sorununu çözer..
Hocam ne yazdiginiz gozukmemis?
Hocam bu sorunu her tamirci cozer mi yoksa ben cok iyi bir yere mi gotureyim. Cunku uzun sure kullanmak istiyorum.Dostum büyük ihtimal besleme arızası. Şarj cihazından emin isen besleme arızası muhtemel. Birde deidiğim gibi hp serisi cihazlarda sark cıhazını bagladıgında sarj soketinde mavi ışık yanar eğer o yanmıorsa ya besleme arızası yada soket arızası. Eğer soket arızası ise son kullanıcıya yani size ortalama 50 tl maliyet açar. Eğer besleme ise adam kendi yapıyor ise 70 civarı cıkar ama baska yere yaptırıyorsa 100 150 arası fiyat verir.. Nerden biliyorsun dersen benim laptop onarım servisim var yani o işi be yapıyorum.. Kolay gelsin boşa kablo ile falan uğrasma git işi anlayana göster sorununu çözer..
Yani hocam bu basit bir is mi?Dostum büyük ihtimal besleme arızası. Şarj cihazından emin isen besleme arızası muhtemel. Birde deidiğim gibi hp serisi cihazlarda sark cıhazını bagladıgında sarj soketinde mavi ışık yanar eğer o yanmıorsa ya besleme arızası yada soket arızası. Eğer soket arızası ise son kullanıcıya yani size ortalama 50 tl maliyet açar. Eğer besleme ise adam kendi yapıyor ise 70 civarı cıkar ama baska yere yaptırıyorsa 100 150 arası fiyat verir.. Nerden biliyorsun dersen benim laptop onarım servisim var yani o işi be yapıyorum.. Kolay gelsin boşa kablo ile falan uğrasma git işi anlayana göster sorununu çözer..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?